Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ķīpsalā varēs degustēt lieliskas svētku tortes

Inese Libere, 15.03.2010. 16:41

Atmiņā pārlapojot brīnišķīgos stāstus par Karlsonu, kas dzīvo uz jumta, allaž prātā nāk Karlsona leģendārais teiciens "labāk būtu astoņas tortes un viena svecīte". 11.aprīlī Ķīpsalā varēs novērtēt un nogaršot pat vēl vairāk tortu, jo Latvijas labākās konditorejas un svētku gardumu meistari liks galdā krāšņas un garšīgas svētku tortes.
Ķīpsalā varēs degustēt lieliskas svētku tortes

Izstādes "Fiesta Expo 2010" laikā 11.aprīlī no plkst.12.00 visi izstādes apmeklētāji varēs vizuāli novērtēt, un no plkst.14.00, iepriecinot savas garšas kārpiņas, arī nogaršot visdažādākās svētku tortes, par kuru daudzveidību rūpēsies Latvijas labākās konditorejas un svētku gardumu meistari.

Torte ir nozīmīgs svinību un svētku simbols, bet priekšstati par to, kas ir īstena svētku torte, ir tikpat dažādi, kā mēs paši. Tāpēc šajā degustācijā galvenie gardumu vērtētāji būs apmeklētāji, kuri balsos un noteiks lieliskāko torti divās kategorijās: "Gardākā svētku torte" un "Visskaistākā svētku torte".

"Vai īsta svētku torte ir "Napoleons", šokolādes torte vai kāds bezē brīnums, vai īstu torti rotā pufīgs putukrējums vai grezni šokolādes dekori, marcipāna figūriņas vai cukura glazūra - mums katram ir sava atbilde. Mēs rīkojam šo krāšņo un gardo degustāciju izstādes pēdējā dienā kā gardu noslēgumu svētkiem veltītajai izstādei "Fiesta Expo 2010"," stāsta izstādes projekta vadītāja Ilona Ansone.

Dalību degustācijai vēl var pieteikt līdz 25.martam, savukārt saldummīļi ir aicināti līdz 11.aprīlim pietaupīt spēkus lielajai tortu degustācijai Ķīpsalā, jo degustācijas noteikumi paredz, ka katra dalībnieka tortei ir jābūt vismaz 15 kg smagai! Degustāciju rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Kā zināms, no 9. līdz 11.aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz notiks izstāde "Fiesta Expo 2010", kas iepazīstinās ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām - pasākumiem, kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm - un ļaus ikvienam sajust īstu svētku atmosfēru. Līdzās plašajai izstādes ekspozīcijai "Fiesta Expo 2010" būs arī daudzveidīgu pasākumu programma uz trim skatuvēm. Modes skates, tērpu un aksesuāru demonstrējumi, burvju triki un maģijas pārpilni šovi, rokmūzikas un popmūzikas grupu uzstāšanās uz party bus jumta un skatuvēm, ugunīgas dejas, Latvijas atraktīvākie dīdžeji un pat šokolādes strūklakas pārsteigumi - tas ir tikai neliels ieskats pasākumu programmā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV