Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atklās pirmo optikas outlet salonu Rīgā

Inese Kaktiņa, 19.03.2010. 11:20

Optikas nozarē pieredzējis uzņēmums 25.martā Tērbatas ielā atklās pirmo outlet optikas veikalu Baltijas valstīs. „Outlet Optika” salonā būs atrodamas tikai zināmu dizaineru brilles par ražotāju piešķirto atlaides cenu līdz pat 70% no sākotnējās.
Atklās pirmo optikas outlet salonu Rīgā

Intensīvas sadarbības laikā uzņēmuma vadībai ir izdevies vienoties ar pasaules slaveniem dizaineriem no Itālijas, Francijas un Vācijas par vēl ciešāku sadarbību.

Lonija Kossoviča, „Outlet Optika” īpašniece: „Šis laiks noteikti ir arī iespēju laiks, jo jāatzīst, ka straujās izaugsmes periodā bija visai grūti pievērst pasaules līmeņa dizaineru pārstāvju uzmanību uzņēmumam no Latvijas. Tomēr šobrīd arī ražotāji no Rietumeiropas ar lielu interesei izskatīja mūsu ieceri veidot vēl nebijušu optikas salonu Baltijā. Šobrīd esam vienojušies ar vairākiem modes pasaulē zināmiem māksliniekiem, kas ļaus mums rīdziniekiem piedāvāt iepriekšējo gadu optiskās brilles un arī saulesbrilles par Latvijā neredzēti zemām cenām”.

Līdz šim Latvijā ir izveidojusies ačgārna outlet veikalu kultūra, jo vairāki tirgotāji ir atvēruši Rīgā daudzus veikalus ar skanīgo outlet nosaukumu, tomēr to saturs noteikti neapliecina izkārtnes dotās cerības. Visai bieži šajos veikalos tiek tirgotas preces ar ražotāju zīmoliem, kas nav ieguvušas plašu patērētāju uzticību, vai arī pārdotas zināmu dizaineru kolekcijas par nesamērīgi augstām cenām. 

„Outlet Optika” noteikti centīsies agresīvi lauzt šo izteikto tradīciju. „Spraigu diskusiju rezultātā mums ir izdevies panākt vienošanos ar ražotāju pārstāvjiem, kas paredz piedāvāt zināmu zīmolu iepriekšējās sezonas kolekciju brilles par atlaides cenu līdz pat 70%.

Tādejādi, piemēram, GF Ferre brilles, kas vēl pērn Eiropas un Latvijas optikas veikalos maksāja 169, - LVL, mēs piedāvāsim ar pastāvīgu 60% atlaidi jeb 67,- LVL. Līdzīgi izcila zīmola Bikkembergs briļļu cena vēl pērn veikalos bija apmēram 159, - LVL, tad šobrīd tās mūsu salonā būs pieejamas ar patstāvīgu – 70% atlaidi jeb 47, - LVL. Savukārt klasisko vērtību cienītāji varēs izvērtēt Camel Active piedāvājumu, jo tā cena no 99,- LVL būs strauji noslīdējusi līdz 29, - LVL (-70%) ”, norāda Lonija Kossoviča.

Līdzīgā cenu kategorijā „Outlet Optika” salonā tiks pārstāvēti arī citi zīmoli, tādi kā: Police, Betty Barclay, Extē, United Colors of Benetotton, Missoni, Vivienne Westwood, Miss Sixty, Timberland, Roberto Cavalli, Richmond un arī citu zināmu modes kolekciju brilles.

Aicinām Jūs ar savu klātbūtni pagodināt jaunā „Outlet Optikas” salona atklāšanas svētkus 25.martā plkst. 19:00, Tērbatas ielā 20, kur kopā ar atraktīvo vakara vadītāju Jāni Skuteli prezentēsim mūsu jauno veikala konceptu!


Par uzņēmumu:

Rīgā jau ilglaicīgi veiksmīgi darbojas Lonijai Kossovičai piederošā „Optikas studija Lonija”. Savukārt Latvijas reģionos strauji atzinību ir guvuši astoņi optikas saloni „Metropole”.

Visos optikas salonos tiek piedāvātas ne tikai jaunākās briļļu kolekcijas, bet arī sniegti profesionāli redzes pārbaudes pakalpojumi, kas būs pieejami arī jaunizveidotajā „Outlet Optika” salonā.

Īpašnieki ir izveidojuši arī interneta veikalu kontaktlēcu lietotājiem: manaslecas.lv

Uzņēmums tika veidots un joprojām pārstāv tikai Latvijas nacionālo kapitālu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV