Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Šajā sezonā RIGA FASHION WEEK piedalīsies rekordliels Latvijas modes mākslinieku skaits

Madara Grīnvalde, 21.03.2010. 16:04 | komentāri (1)

No 24. līdz 27. martam Baltijas modes metropolē – Rīgā – notiks XII. Rīgas modes nedēļa/RIGA FASHION WEEK, kuru organizē Baltijas modes federācija. Sešu gadu laikā RIGA FASHION WEEK ir izaudzis par starptautiski atzītu modes festivālu, kura vārds pazīstams lielajās modes mekās: Parīzē, Milānā, Londonā, Maskavā. Rīgas modes nedēļā tiks prezentētas vadošo Baltijas dizaineru un labi pazīstamu zīmolu 2010./2011. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas.
Šajā sezonā RIGA FASHION WEEK piedalīsies rekordliels Latvijas modes mākslinieku skaits

Šajā sezonā piedalīsies rekordliels Latvijas modes mākslinieku skaits. Rīgas modes nedēļas atklāšanā savas kolekcijas demonstrēs jaunie, bet jau plašai publikai labi pazīstamie vārdi Latvijas modes industrijā – SALT (Indra Salceviča), HYPNOSIS (Agnese Narņicka) un Artis Štamgūts, kas sevi jau pierādījuši ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Visi trīs mākslinieki radoši darbojas arī zem atzītā modes zīmola PAVILJONS, kas sevi veiksmīgi pieteica pagājušogad. Atklāšanas pasākumā gaidāmi arī mūzikāli priekšnesumi, kuros piedalīsies tādi Latvijas mūzikas pasaulē pazīstami vārdi kā Triānas parks (atzīta par 2009.gada stilīgāko mūziķu grupu) un Gunta Ēķe.

Modes skašu programmu uz lielās skatuves atklās Anita Altmane, kura šosezon ir arī RFW imidža autore. Turpinājumā ar rudens/ziemas kolekcijām mūs priecēs Latvijas modes, tā saucamie headliners: Žanete Auziņa, Katyakatya Shehurina un RIGA FASHION WEEK daudzsološi jaunpienācēji: Inga Nipāne un modes nams Narciss, kura vārds vairs nav svešs modes cienītājiem Maskavā un Londonā.

Modes salons Madam Bonbon (Alberta 1-7a) sagatavojis īpašu RIGA FASHION WEEK veltītu prezentāciju, kurā varēs iepazīties ar tādu Latvijas modes grandu darbiem kā Baiba Ripa, Anna Led un Natālija Jansone. Savukārt Šeila & Latvijas dizaineru veikals „B.O.D.E.” (Blaumaņa 14) savā prezentācijā piedāvās, ko pavisam neparastu un demonstrēs sen lolotu sapņu un ideju piepildījumu.

25. martā modes zīmols Kossmoss, sadarbojoties ar Vinetu Minkeviču, Košakovu un Babett, šoreiz savu veikumu Latvijas modes publikai demonstrēs tā saucamā Party formātā ar nosaukumu Fashion Family Party, par galveno izvēloties tēmu Jeans.

26. marta ballītē, ērta casual chic cienītājiem, tiks piedāvāta Latvijas modes zīmola QooQoo jaunā kolekcija. Vakars kopā ar bloga Stuff’n’Style pārstāvjiem Maiju Meijeri un Denisu Ševeļovu.


Ģenerālsponsors: Perwoll
Oficiālā dekoratīvā kosmētika: Maybelline New York
Oficiālais dzēriens: Freixenet
Oficiālā matu kosmētika: Goldwell

Partneri: Reval Hotel Latvija, Rīgas dome, S&G print
Oficiālās viesnīcas: Hotel Gutenbergs, Hotel Garden Palace, Hotel Boutique Ainavas.
Oficiālais klubs: Amber Night

Galvenie mediju partneri: L’OFFICIEL, radio SWH un SWH+, LNT un TV5, Market Media
Informatīvais atbalsts: Cosmopolitan, JOY, tvnet.lv, bns.lv, mango.lv, modern.lv

Oficiālais TV atbalstītājs Eiropā: STAR!
Informatīvais atbalsts Igaunijā: femme.ee

Modeļi: Latvijas Modeļu aģentu asociācija
Matu sakārtojums: salons Pastelle
Make-up: Baltijas vizāžistu asociācija

Tehniskais nodrošinājums: M Lite Stage & Light
Iestudējums un horeogrāfija: Aleksandrs Kisiļevs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV