Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Notiks konkursa „Superpuika 2010” fināls jeb Ceļojuma uz Zemes centru pēdējais posms

Mārīte Lempa, 22.03.2010. 09:10

23. martā Rīgas Cirkā norisināsies konkursa „Superpuika 2010” fināls, kurā par Superpuikas titulu sacentīsies 10 Latvijas stiprākie un veiklākie Superpuikas.
Notiks konkursa „Superpuika 2010” fināls jeb Ceļojuma uz Zemes centru pēdējais posms

2010. gadā Superpuika tiek meklēts veicot ceļojumu uz Zemes centru ar mērķi izpētīt un iepazīt pašiem sevi, kā arī noskaidrot, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm. Lai to paveiktu, puikām bija jāpārvar vairāki grūtību un šķēršļu līmeņi ceļojot cauri gaisam, zemei, ūdenim un ugunij.

Iepazīsties ar 10 konkursa „Superpuika 2010” finālistiem, ceļotājiem:

Ralfs Bankovs
Rīgas 6.vidusskola, 6. b klase
Hobijs: sporta vingrošana
Par Zemes centru:

Zemes centrā dzīvo laipni, karsti un apdeguši goblini, elfi, fejas, pūķi un rūķi. Pazemē var nokļūt ar gigantisku urbi.

Artūrs Stabulnieks
Riebiņu vidusskola, 5. klase 
Hobijs: futbols
Par Zemes centru:
Līdz Zemes centram var nokļūt ar vilcienu, kurš brauc ar ātrumu 500 km/h. Centrā dzīvo kukaiņi, zirnekļi un troļļi, kuri rok zemi un griež ratus, kas liek planētai griezties ap savu asi.
Edijs Ostapko
Ādažu vidusskola, 6.a klase
Hobijs: spēlē ģitāru, skeito
Par Zemes centru:
Zemes centrs ir akmeņains, tumšs un ar nabadzīgu augu valsti. Tajā mitinās milži, lieli putni, kukaiņi un citi dzīvnieki. Viņi rada apgaismojumu, kas palīdz dzīvot pārējām dzīvajām radībām pazemē.

Rainers Vorslavs
Jelgavas 4. vidusskola, 6. b klase
Hobijs: basketbols
Par Zemes centru:
Zemes centrs ir pildīts ar karstu magmu un uguni, tur mitinās uguni spļaujoši pūķi. Tie ir mazi un līdzinās rūķiem. Pazemē tie nodarbojas ar siltā gaisa izvadīšanu uz zemi.

Kārlis Rušmanis
Jelgavas 4. vidusskola, 6. b klase
Hobijs: sports
Par Zemes centru:
Zemes centrā atrodas milzīga, caurspīdīga lode, kurā mitinās mazie pazemieši. Zemes iemītnieki nodarbojas ar virszemes izpēti. Līdz centram var nokļūt ar milzu urbjmašīnu.

Mārcis Vasiļevskis
Saldus sākumskola, 6. klase
Hobijs: BMX, basketbols, modernās dejas
Par Zemes centru:
Lidojoša mašīna ir vienīgais transporta līdzeklis ar kuru var nokļūt līdz Zemes centram. Centrs ir ovāls ar zilu lavu, kurā dzīvo lieli kukaiņi un citplanētieši, kuri cenšas to izbūvēt vēl lielāku.

Helvijs Babris
Taurenes pamatskola, 5.klase
Hobijs: BMX
Par Zemes centru:
Līdz Zemes centram var nokļūt ar BMX riteni. Tur atrodas apaļas, ripojošas mājas un cilvēki pārvietojas ar kosmosa kuģiem. Savukārt cilvēkiem pirksti ir kā gumijas, ar kuriem var aizsniegt lietas pat līdz 1 km attālumam.

Arnolds Jānis Krauklis
Rīgas Centra daiļamatniecības pamatskola, 6.a klase
Hobijs: basketbols
Par Zemes centru:
Zemes centrs ir sarkans un ļoti karsts. Tajā mitinās 1acainas, 2degunainas un garspalvainas zivis, kuras brīvajā laikā nodarbojas ar sportu. Līdz Zemes centram var nokļūt ar 1. formulu.

Lauris Rihards Meimanis
Aizupes pamatskola, 6. klase
Hobijs: karatē
Par Zemes centru:
Zemes centrā atrodas milzīgs skābekļa balons, kurš aizņem 3000 km3. Līdz balonam var nokļūt ar melnu mašīnu, kura uzlādējas ar tumsas baterijām. Zemes iemītnieki nēsā akmeņus,kurus izmanto māju būvei. Mājas ir apaļas, lai neviens viņus nevar apvest ap stūri.

Oskars Raudiņš
Rīgas Kristīgā vidusskola, 6.klase
Hobijs: lidmodelisms
Par Zemes centru:
Līdz Zemes centram var nokļūt ar urbkvadri, robomoci un fixlideni. Pazemē ir ļoti karsts, šaurs, kalnains, bet skaists. Iemītnieki ir sarkani ragainīši ar lielām acīm – draudzīgi un labsirdīgi, kuri ikdienā nodarbojas ar Zemes centra uzkopšanu.


Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”

Atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV