Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Molā” dzimst mīlestība - saruna ar "Aklo kāzu" pāri

Maija Straupmane, 24.03.2010. 15:23

Gada romantiskākajos svētkos jeb Valentīndienā šovs „Aklās kāzas” kļuva par iemeslu tam, lai Oskars un Alise visas Latvijas priekšā teiktu viens otram jāvārdu. Savukārt tirdzniecības centrs „Mols”, kurā tika filmēta šova tiešraide, kļuva par liktenīgo abu jauniešu satikšanās vietu! Šovs sniedza neatkārtojamas emocijas ne tikai Oskaram, Alisei un pārējiem šova dalībniekiem, bet arī visiem skatītājiem, tādēļ lūdzām drosmīgo jauno pāri savās sajūtās dalīties arī ar mums.
„Molā” dzimst mīlestība - saruna ar "Aklo kāzu" pāri

Kādas ir jūsu sajūtas pēc raidījuma?

Ļoti pozitīvas un tai pašā laikā mazliet savādas, jo bija pierasts, ka visu laiku notiek filmēšana un intervijas. Nemitīgi bija dažādas jaunas darbības, pārbaudes un izaicinājumi. Un tad vienā brīdī viss - kameras tiek izslēgtas, neviens vairs neintervē un katrs var iet uz savu pusi.

Kādas atsauksmes pēc šova bija no jūsu draugiem un radiem?

Tikai un vienīgi laba vēlējumi. Turklāt daudzi nespēja iedomāties, ka kāds no mums būtu spējīgs uz kaut ko tādu, kur nu vēl tikt finālā un uzvarēt. Viena otra paziņa gan nosodīja, bet domājam, ka tikai aiz skaudības vai latviskās nenovīdības, jo divi jauni cilvēki nolēma savā dzīvē kaut ko mainīt. Bet mēs mēģinām negatīvās emocijas ignorēt un neiespaidoties no tām.
 
Kad un kur plānojat savas kāzas? Kādas tās esat iecerējuši?

Tas, viennozīmīgi, ir noslēpums un to vēlamies paturēt kā kaut ko jauku un patīkamu tikai sev. Protams, tam būtu jābūt brīnišķīgam notikumam romantiskā gaisotnē, piemēram, Havaju salās vai Jaunzēlandē.

Kāda ir jūsu ikdiena pēc raidījuma? Vai daudz laika pavadāt kopā? Un kādu iztēlojaties savu dzīvi pēc kāzām?

Ikdiena ir ņēmusi virsroku un esam atpakaļ ierastajā dzīves ritmā – darbs, skola, blakus nodarbes. Cik iespējams, mēģinām kopā pavadīt laiku. Nupat atgriezāmies no Kanāriju salām, kur bijām 7 dienas. Abi viennozīmīgi vēlamies, lai mūsu ikdiena līdzinātos šim laikam, ko pavadījām saulainajā un bezrūpīgajā Tenerifē. Tur pat pašiem nebija gulta jāklāj, turklāt visu dienu cienāja ar vietējiem augļiem, dārzeņiem, vīnu un citiem labumiem. Un tā vien likās, ka pati „El Teide” mūs sveicināja katru dienu, sūtot laba vēlējumus caur palmu zariem un okeāna viļņiem. Tādu dzīvi droši vien jebkurš vēlētos!

Kā vērtējat to, ka jūsu pirmā un liktenīgā tikšanās bija tirdzniecības centrā "Mols"? Vai nāksiet svinēt savu iepazīšanās gadadienu "Molā?

Tas, ka raidījums notika tirdzniecības centrā „Mols”, bija producentu iecere un mēs to iespaidot nespējām. Patīkami bija, ka veikalu plašais preču klāsts izlīdzēja sastrēguma mirkļos, kad kaut ko pēkšņi ievajadzējās. Turklāt „Molā” ir ļoti jauka skatuvīte un laipna darbinieku attieksme. Ja būsim Latvijā pēc gada, tad, protams, atnāksim iedzert šampanieti uz abu laimi un veselību.
 
Ir pienācis pavasaris - gada romantiskākais laiks! Ko jūs novēlētu "Mola" klientiem, kuri lasa šo interviju?

Lai šis pavasaris ar saviem saulainajiem sveicieniem ienes ikviena sirdī mīlestību un labestību, kā arī ticību sev! Neviens cits nespēs mainīt Jūsu dzīvi, ja Jūs paši nespēsiet spert pirmo soli. Sāciet kaut vai ar to, ka no rīta uzsmaidiet sev un ticiet - visa pasaule Jums atsmaidīs! Vai arī sagādājiet sev nelielus svētkus, iegādājoties jaunu apģērbu vai smaržas tirdzniecības centrā „Mols” un beigās vienalga uzsmaidiet, jo dzīve taču ir tik skaista!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV