Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vienreizēja iespēja – laimē „O!Kartes Akadēmijas Auto”

Inguna Sermola, 29.03.2010. 17:32 | komentāri (9)

No vakardienas, 28.marta LNT, muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” skatītājiem, piedāvā piedalīties spēlē – izsolē, kuras galvenā balva ir „O!Kartes Akadēmijas Auto”. Izsolē tiek piedāvāta jauna, koši zaļa Ford Fiesta automašīna. Izsoles uzvarētājs to varēs iegādāties  par  cenu, kuru viņš pats būs noteicis!
Vienreizēja iespēja – laimē „O!Kartes Akadēmijas  Auto”

Izsoles noteikumi paredz, ka „O!Kartes Akadēmijas Auto” iegūs tas dalībnieks, kurš būs piedāvājis zemāko unikālo cenu. Tas nozīmē - cenu, kas ir zemākā nosauktā summa un, to ir solījis tikai viņš vienīgais. Tā ir iespēja iegādāties pilnīgi jaunu automašīnu tikai par santīmiem!

Piedalīties izsolē var ikviens, kurš ir sasniedzis 18 gadu vecumu, sūtot īsziņu ar savu cenas piedāvājumu uz numuru 159. Īsziņas sākumā jāraksta vārdu CENA, un tad savu cenas piedāvājumu santīmos. Pēc katras ar savu cenu nosūtītās īsziņas, saņemsiet atbildes īsziņu ar informāciju – kāds ir jūsu solītās cenas statuss. Ja jūsu cena noturēsies unikāla un zemākā līdz pat izsoles beigām, tieši jūs iegūsiet šo automašīnu!

Automašīnas ieguvējs - zemākās unikālās cenas solītājs, tiks noskaidrots jau 11.aprīlī LNT muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” svētdienas koncerta tiešraidē!

Īsziņas var sūtīt LMT un Bite mobilo tīklu, t.sk. O!kartes un Amigo lietotāji, kā arī Tele 2 pastāvīgā pieslēguma un Zelta Zivtiņa pēcapmaksas abonenti. Īsziņas cena – Ls 0.98.

Ar „O!Kartes Akadēmijas Auto” izsoles noteikumiem var iepazīties  LNT mājas lapā (www.lnt.lv) sadaļā Konkursi. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV