Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Radošā telpa "Tasty" nākamnedēļ aicina uz vairākām radošajām darbnīcām

Zīle Dāvidsone, 07.04.2010. 09:53

Tūlīt, tūlīt daba modīsies ar visām pavasara krāsām, tādēļ radošā telpa "Tasty", Martas ielā 1, aicina piedalīties radošajās darbnīcās, lai sagaidītu to ar jaunām, košām, paštaisītām rotām, šallēm, apkaklītēm utt.
Radošā telpa "Tasty" nākamnedēļ aicina uz vairākām radošajām darbnīcām

14. aprīlī - 18:00 - "Plastikas rotu darbnīcā" dizaineres Tamāras Orjolas vadībā varēsiet apgūt, kā no polimēra māla izgatavot visdažādākās rotaslietas. Tie, kas jau piedalījušies kādā no šīm darbnīcām, var piedalīties un apgūt aizvien sarežģītākus rakstus.

17. aprīlī - 11:00 - sestdienas rītā aicinām uz "Mīksto rotaļlietu darbnīcu", kas būs aizraujoša gan lielajiem, gan mazajiem no 6 gadu vecuma. Irēnas Lauriņas vadībā izgatavosim mīlīgas lellītes no tik ikdienišķām lietām kā cimdi un zeķes.

Tā pat arī aicinām uzsākt pavasari ar pašizziņu caur mākslu - Mākslas terapijas darbnīcā.

Mākslas terapijas darbnīcas notiek katru piektdienu 18:30 - 20:30. Aicinam apmeklēt vienu, iepazīšanās darbnīcu un iesakām turpināt dalību septiņu nodarbību ciklā.

Citas darbnīcas šomēnes:

20.04. - Ziepju darbnīca

21.04. - Linogriezuma darbnīca (audumu apdruka)

28.04. - "Merīno filcēšanas darbnīca" (zīda lakatiņš) un "Nunofilcēšana" (apkaklīte)

Par citām radošajām darbnīcām - www.tastytelpa/lv/darbnicas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV