Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Radošā telpa Tasty aicina uz Latvijā radītu aksesuāru prezentāciju

Zīle Dāvidsone, 14.04.2010. 10:53

Piektdien, 16. aprīlī, plkst. 18:00 radošajā telpā Tasty varēs apskatīt Latvijas dizaineru, zem nosaukuma Patte, aksesuāru kolekcijas prezentāciju.

 

Tradīcijas nevar pārkopēt. Tās ir balsts un pamats lietu kārtībai, kādu pārmantojam no paaudzes paaudzē. 

PATTES dizains nav iedomājams bez tradīcijas. Ietērpts jaunās krāsās, pielāgots mūsdienu dzīves ritmam. Savienojot 100% dizaina ar dabiskiem materiāliem un ieliekot to prasmīgās rokās, rodas PATTEs aksesuāri. Aksesuāri kas papildina viens otru, padara to valkātāju atšķirīgāku, pamanāmāku, īpašāku. 

PATTE aicina rotāties un rotaļāties, dāvāt smaidu sev un apkārtējiem.

Pavasaris jaušams gaisā un tik ļoti gribas padalīties savos atklājumos ar draugiem, kuri visas garās ziemas laikā turējuši par mums īkšķi, snieguši palīdzīgu roku, vai draudzīgi uzsituši uz pleca.  

SIA „PATTE”  dibināta 2009. gada oktobrī. Projekts aizsākts starpaugstskolu sadarbības ietvaros, kad Latvijas Mākslas akadēmijas un Banku augstskolas maģistranti uzsāka darbu pie kopēju maģistra darbu izstrādes.  

Radošajā telpā „Tasty”, Martas ielā 1, Rīgā, 16.04.2010 plkst. 18.00, PATTE  aicina draugus  pasvinēt pavasari. 

Patte ziemas kolekcija: http://cli.gs/7EP0Wp

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV