Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Radošā telpa “Tasty” piedāvā apgūt kaut ko pavisam jaunu - linogriezuma apdruku

Zīle Dāvidsone, 19.04.2010. 13:29

Trešdien, 21. aprīlī, plkst. 18:00 radošā telpa “Tasty” piedāvā apgūt linogriezuma apdruku.

Katrs ir pieredzējis situāciju, kad skats skapī ir izmisuma pilns, jo viss liekas tik vecs un pierasts. Tādēļ vēlamies dalīties iemaņās, kas ļaus ikvienam justies kā diziainerim un atsvaidzināt apnikušo krekliņu vai kleitu ar apdrukām pēc paša vēlēšanās.

Linogriezuma apdrukas liksies līdzīgas sietspiedei, bet tās izveidot mājas apstākļos būs nesalīdzināmi vienkāršāk. Ar linogriezuma apdruku varat apstrādāt gan audumu, gan papīru (piemēram, izveidot apsveikuma kartiņas) un pavairot to neskaitāmas reizes.

Nākot uz darbnīcu, paņemiet līdz drēbīti, ko vēlaties apdrukāt, piemēram, krekliņu, spilvendrānu, kleitu. Jebko, kas derēs pirmajiem pārvērtību mēģinājumiem. 

Cena:9.50 Ls

Bet nākamnedēļ, 28. aprīlī, iespējams piedalīties "Merino filcēšanas" vai "Nunofilcēšanas" darbnīcā.

Merīno filcēšanas darbnīcā varēsiet iemācīties izgatavot ar merino vilnu dekorētu dabīgā zīda šallīti, bet nunofilcēšanas darbnīcā pasniedzēja Aija Vīdnere iemācīs no vilnas izgatavot oriģinālu apkakli.

28. aprīlī 18:00

Vēl ir iespējams pieteikties uz "Publiskās runas pamatu" nodarbībām, kas sāksies 3. maijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV