Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Lielākā pavārgrāmata latviešu valodā svin piecu gadu jubileju

Aivars Līpenītis, 21.04.2010. 11:44

Interneta portāls Receptes.lv, kas pulcē kulinārijas entuziastus, aprīlī atzīmē pastāvēšanas piecgadi. Portāls ir populārākais un apjomīgākais recepšu krājums latviešu valodā.
Lielākā pavārgrāmata latviešu valodā svin piecu gadu jubileju

Receptes.lv izveide aizsākās 2004. gada nogalē, ikvienu aicinot iesūtīt savu iemīļotāku ēdienu receptes. Pateicoties ievērojamai atsaucībai, pēc saņemto recepšu rediģēšanas dažu mēnešu garumā, 2005. gada aprīlī tika atklāts portāls, kas jau saturēja dažus tūkstošus recepšu.

Piecu gadu laikā lielākajā pavārgrāmatā latviešu valodā, apmeklētāju un reģistrēto lietotāju veidotā, apkopoti gandrīz 18 tūkstoši ēdienu un dzērienu recepšu un neskaitāmi padomi, kā šīs receptes īstenot labāk, kā arī citas virtuves gudrības.

Portāls, ko sākotnēji tā veidotāji iecerējuši kā izpausmes un informācijas apmaiņas vietu sev un draugiem, kļuvis par svarīgu ikdienas sastāvdaļu tūkstošiem tā pastāvīgo lietotāju, kas ir gan mājsaimnieces un jaunās māmiņas, gan birojos strādājošie un radošo profesiju pārstāvji, turklāt ne tikai sievietes.

Receptes.lv apmeklētājiem pastāvīgi tiek dota iespēja piedalīties konkursos un saņemt vērtīgas balvas. Arī jubilejas mēnesī portāla komanda uzsākusi akciju, kuras mērķis ir padarīt pavārgrāmatu vēl apjomīgāku – lietotāji aicināti iesūtīt fotogrāfijas receptēm, saņemot dāvanu karti kosmētikas iegādei. Akcija spēkā, kamēr dāvanas pieejamas. Plašāka informācija par akciju – portālā.

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV