Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Noslēgusies Tradicionālo prasmju skola 2010

Baiba Bože, 26.04.2010. 14:27

Pagājušo sestdien, 24. aprīlī, Krustpils pilī noslēdzās pavasara Tradicionālo prasmju skola 2010. Koncertā godināja meistarus, kuri demonstrēja savus amatus.

Četras sestdienas divpadsmit Sēlijas un Zemgales vietās ikvienam bija iespēja bez maksas mācīties pie meistariem. Prasmes un amatus projekta ietvaros apguva 745 mācekļi.

Noslēguma pasākumā Jēkabpilī savu atzinību meistariem izteica arī Valsts prezidents Valdis Zatlers. Savukārt Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs organizatoriem novēlēja turpināt šo projektu.

Nākamā Tradicionālo prasmju skola paredzēta Latgalē šī gada rudenī.

Aģentūra vēlreiz pateicas saviem atbalstītājiem un sadarbības partneriem, bez kuriem šis projekts nebūtu izdevies tik veiksmīgs - Latvijas Mobilajam Telefonam, UNESCO Latvijas Nacionālajai komisijai, Zemgales un Latgales plānošanas reģioniem, pilsētu un novadu pašvaldībām, Latvijas Radio, laikrakstiem Diena un Kultūras Forums, portāliem KasNotiek un Mūzika Latvijā. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV