Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Iepirkšanās centrs „Sky&More” ielūdz uz šī pavasara unikālāko modes šovu Latvijā

Iveta Cīrule, 27.04.2010. 14:57

Daudzi pasaules modes tendenču noteicēji šogad piedāvā pavisam ko nebijušu, kas šokē gan augstās modes pazinējus, gan vienkāršos iedzīvotājus. Tādi modes zīmoli kā Dior, Prada, Dolce&Gabbana, Gucci, Calvin Klein, Vivienne Westwood piesaka sevi ar novatoriskiem apģērbu un aksesuāru risinājumiem, savdabīgām norises vietām un pārsteidzošiem mākslas šedevriem pavisam citādāk, nekā ierasts tos redzēt.
Iepirkšanās centrs „Sky&More” ielūdz uz šī pavasara unikālāko modes šovu Latvijā

Arī iepirkšanās centrs „Sky&More” (Duntes ielā 19a, Rīgā) sola pārsteigt ar ko nebijušu un šā gada 29. aprīlī pulksten 19:30 aicina uz šī pavasara unikālāko modes šovu visā Latvijā.

Šī vakara ēdienkartē paredzētas 2010.gada pavasara/vasaras sezonas jaunākās apģērbu un modes preču kolekcijas, savukārt „Sky&More” saldajā ēdienā saviem viesiem piedāvās ko īpašu – modeļu lomās iejutīsies arī pazīstami mūziķi, aktieri, televīzijas dīvas un citas sabiedrībā zināmas personas, starp tiem Signe Valtere, Sanita Kubliņa, Markus Riva, Candy, Rihards Lepers, Valters Frīdenbergs, Dana Dombrovska, Liene Zostiņa.

Un tas nebūt nebūs viss, - iepirkšanās centrs sagādājis arī īpašas odziņas, kas nepaliks nepamanītas! Īsti mākslas šedevri, augstās modes zīmoli, mūziķi, aktieri un vēl daudz kas būs atrodams, apbrīnojams un pat aptaustāms „Sky&More” organizētajā modes šovā, - tas viennozīmīgi būs skaļi un pārdroši!

Pasākums tapis sadarbībā ar lielveikalu tīklu „Sky”, „Ducati”, salonu „Pastelle” un imidža skolu-studiju „Unastyle”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV