Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pirms pavasara riesta balles aicina iepirkties lētāk

Nika Aleksejeva, 27.04.2010. 16:27

29. aprīlī klubā „Nabaklab” notiks LU SZF SP rīkots pasākums „Pavasara riesta balle: White ’n` nerdy”.  Sākot no 23. līdz 29. aprīlim ir iespēja apģērtb savu personību Retro Spectro veikalā klubā „Nabaklab“ ar 15% atlaidi.
Pirms pavasara riesta balles aicina iepirkties lētāk

Pasākuma tēma – nūģi, tāpēc droši ļauj vaļu fantāzijai – brilles, šlipses, rūtiņas, vestes - un pievienojies kopējai atmosfērai. Parādi, ka neviens neprot ballēties labāk par nūģiem un, pats galvenais, atceries – būt stilīgam vairs nav modē.

Sarīkojuma organizatori aicina nepalaist garām iepriekšpārdošanu. - SZF SP Lomanosova ielā 1, biļetes uz sarīkojumu iegādājamas par 2Ls, bet, pērkot piecas, sesto saņem par brīvu. Pasākuma laikā biļetes maksās 2,50Ls. 

Seko līdzi: http://twitter.com/SZFJirgens

Ja, ejot uz balli, skapī neatrodi nevienu atbilstošu drēbīti, aicina apmeklēt Retro Spectro vintage veikalu. Sākot no 23. līdz 29. aprīlim ir iespēja apģērtb savu personību Retro Spectro veikalā klubā „Nabaklab“ ar 15% atlaidi, uzrādot savu studenta apliecību.

Retro Spectro vintage - Rīga, Z.A.Meierovica 12 / A.Briāna 10 

Sīkāka informācija:

http://www.retrospectro.wordpress.com

http://www.nabaklab.lv/veikals

http://www.twitter.com/retrospectro

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV