Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rūcošs motorzāģis, ķēdēs iekalti vīrieši, motocikls un neiespējamā misija „Sky&More”

Iveta Cīrule, 30.04.2010. 13:51

Ceturtdien, 29. aprīlī, iepirkšanās centrs „Sky&More” pārsteidza ar unikālu, Latvijā vēl nebijušu modes šovu. Ēdienkartē tika piedāvātas 2010.gada pavasara/vasaras sezonas jaunākās apģērbu un modes preču kolekcijas, tērpu demonstrācijas sabiedrībā pazīstamu cilvēku izpildījumā un neparasti modeļu uznācieni, kurus pavadīja ne tikai enerģiska mūzika, bet arī dažnedažādākie atribūti – motorzāģa rūkoņa, motocikla dūkoņa, ķēdēs iekalti vīrieši un vēl daudz kas cits. 
Rūcošs motorzāģis, ķēdēs iekalti vīrieši, motocikls un neiespējamā misija „Sky&More”

Galerijas:

 

Pasākumu atklāja dziedātāja un mūzikas producente Elīna Fūrmane jeb Ella, skatītājiem sagādājot īpašu pārsteigumu – atskanot motorzāģa rūkoņai, sienā tika izzāģēts liels caurums, caur kuru ar bīstamo instrumentu rokās izkāpa žilbinošā dziedātāja un sniedza muzikālu performanci. 

Sekoja īsts spiegu uzbrukums – no griestiem laidās tēli, uz eskalatoriem viena pēc otras brauca lejup modeles, kuru lomās iejutās arī televīzijas dīva Liene Zostiņa, stiliste un šova „Dejo ar zvaigzni 3” dalībniece Dana Dombrovska un dziedātāja Elli U, pasākuma viesus pārsteidzot ar krāšņiem tērpiem.

Pēc tam, sēžot uz motocikla, ar lielu troksni uz improvizētās skatuves izbrauca uzvalkā tērpies motosportists Jānis Vinters, kuram sekoja Latvijas princešu Diānas Kubasovas, Simonas Kubasovas, Montas Zukes, dziedātāja Markus Rivas, „Mis Latvija 2008” titula ieguvējas Ievas Lases, un arī golfa tērpā ģērbtā „Dejo ar zvaigzni 3” dalībnieka Rolanda Meržejevska uznāciens, - viņi demonstrēja klasiskā stila apģērbus.

Bet par ballītes atmosfēru parūpējās aktieris Rihards Lepers, dziedātāja Candy, mūziķis Valters Frīdenbergs, pasākumu producente un organizatore Madara Grīnberga, kluba „Coyote Fly” vadītāja Laine Skara un sabiedrībā labi zināmā dāma Signe Valtere: nesteidzoties un pozitīvu emociju pavadīti, viņi demonstrēja īpaši glamūrīgus un neformāliem pasākumiem domātus apģērbus un aksesuārus.

Savukārt ar īpaši pikantu un visai ekstravagantu uznācienu pārsteidza Latvijas princese Sanita Kubliņa – tērpusies pievilcīgā apakšveļā, viņa bija ieradusies kopā ar diviem ķēdēs iekaltiem vīriešiem, kas izsauca neviltotas ovācijas skatītāju vidū. Bet vakara izskaņā režisors Miks Ozoliņš aicināja pasākuma viesus ļauties „Sky&More” 2010.gada pavasara/vasaras sezonas jaunāko apģērbu un modes preču kolekciju valdzinājumam. Tas tik tiešām bija īsts saldais ēdiens ar putukrējumu un zemenēm!

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV