Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aicina apmeklēt īpašu latviešu modes dizaina tirgu

Guntra Lipska, 04.05.2010. 14:42

Pirmo reizi tirdzniecības centrs „Domina” saviem apmeklētājiem ir sagādājis īstu modes dizaina kokteili – no šā gada 7. līdz 9.maijam ikvienam tirdzniecības centra apmeklētājam tiek piedāvāta līdz šim nebijusi iespēja izbaudīt „Modes tirgu”. Tajā vairākos desmitos stendu būs pieejami teju 50 pazīstamu un talantīgu Latvijas modes mākslinieku un dizaineru radīti apģērbi un aksesuāri.

Tikai trīs dienas vienkopus būs aplūkojami, pielaikojami un par īpaši pievilcīgām cenām iegādājami Anitas Altmanes, Asnātes Smelteres, Natālijas Jansones, Ievas Sveiles, Žanetes Auziņas, Šeilas Andersones, Indras Salcēvičas un citu slavenu Latvijas modes dizaineru darbi. „FIP jaunais griezums”, „Paviljons” un individuālajos stendos būs ekskluzīva iespēja iegādāties arī konkursa „FIP jaunais griezums” finālistu apģērbu kolekcijas, kas radītas, atbalstot zaļo dzīvesveidu un otrreizēji izmantojot apģērbu – nerealizēto modes zīmolu produkciju.

Savukārt Latvijas modes dizaina veikala „Paviljons” stendā tiks piedāvāti apģērbi un īpašas smalklietiņas no tādu modes dizaineru kā Elīzas Ceskes, Vitas Radziņas, Arta Štamgūta, Indras Miklāvas, Agneses Vaļinieces, Daces Krieviņas-Bahmanes, Ingas Nipānes, Ludmilas Kruglikas, Ievas Janelsiņas un citu mākslinieku kolekcijām. Jaunākām tendencēm atbilstošas modes un stila lietas gan svētkiem, gan ikdienai piedāvās arī „Salons Inka Stils”, „RECYCLED.LV”, „Lienes Pētersones studija”, „Salt”, „Šeila un Dizaina Strādnieku biedrība”, kā arī citi stendi.

„Modes tirgus” laikā gaidāmi arī papildu pārsteigumi un citi īpaši piedāvājumi no t/c „Domina” veikaliem, tāpēc tirdzniecības centrs aicina svinēt modes svētkus kopā un papildināt savu garderobi vai vienkārši pamielot acis ar jaunākajiem latviešu modes dizaineru darinājumiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV