Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Radošā telpā “Tasty” noritēs pēdējās radošās darbnīcas pirms vasaras atpūtas

Radošā telpa Tasty, 05.05.2010. 14:53

Radošajā telpā “Tasty”, Martas ielā1, 11. maijā norisināsies linogriezuma apdrukas darbnīca, 12. maijā - plastikas rotu darbnīca, 19. maijā - ziepju darbnīca.
Radošā telpā “Tasty” noritēs pēdējās radošās darbnīcas pirms vasaras atpūtas



11. maijā 18:00 - linogriezuma apdrukas darbnīca

Katrs ir pieredzējis situāciju, kad skats skapī ir izmisuma pilns, jo viss liekas tik vecs un pierasts. Tādēļ vēlamies dalīties iemaņās, kas ļaus ikvienam justies kā diziainerim un atsvaidzināt apnikušo krekliņu vai kleitu ar apdrukām pēc paša vēlēšanās.
Linogriezuma apdrukas liksies līdzīgas sietspiedei, bet tās izveidot mājas apstākļos būs nesalīdzināmi vienkāršāk. Ar linogriezuma apdruku varat apstrādāt gan audumu, gan papīru (piemēram, izveidot apsveikuma kartiņas) un pavairot to neskaitāmas reizes.
Nākot uz darbnīcu, paņemiet līdz drēbīti, ko vēlaties apdrukāt, piemēram, krekliņu, spilvendrānu, kleitu. Jebko, kas derēs pirmajiem pārvērtību mēģinājumiem.
Cena:9.50 Ls

12. maijā 18:00 - plastikas rotu darbnīca

Rotu izgatavošana ir kļuvusi par vienu no iecienītākajiem pašizpausmes veidiem. Tādēļ piedāvājam iepazīt materiālu, kas paver iespēju neierobežotiem fantāzijas lidojumiem, krāsu un formu ziņā. Dizaineres Tamāras Orjolas vadībā jūs varēsiet iemācīties kā no polimēru māliem pagatavot vizdažādākās rotaslietas.
Visi izejmateriāli būs uz vietas un mājās varēsiet doties ar prāvu saujiņu dažādu auskariņu, brošu un piekariņu.
Polimēra māls ir silts, mīksts un nekaitīgs materiāls.
Cena: 8.50 Ls

19. maijā 18:00 - ziepju darbnīca

Pašrocīgi gatavots smaržīgs un skaisti iepakots ziepju gabaliņš ir viena no jaukākajām lietām, ko dāvināt vai saņemt dāvanā. Tādēļ piedāvājam iemācīties izgatavot jauku ziepju dāvaniņu. Nodarbības laikā varēsiet uzzināt kā izgatavot dažādu krāsu un formas ziepes ar smaržām un piedevām, kā arī dāvanu kastīti, kurā to pasniegt.
Glicerīna ziepes ir bagātinātas ar dabīgām kosmētiskajām eļļām.
Darbnīcu vadīs dizainere Tamāra Orjola.
Cena: 8.50 Ls 

Vairāk informācijas:

www.tastytelpa.lv

GSM: +371 28677624, +371 26460221

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV