Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Modē ienāk QooQoo grafiskais dizains

Maija Meijere, 10.05.2010. 13:01

Jaunā un ambiciozā dizainere Alyona Bauska piedāvā jaunāko sava zīmola QooQoo kolekciju. Kolekcijas galvenais trumpis ir tās autores unikālie grafiskie zīmējumi un piegriezums, kas glaimo jebkurai figūrai un neļauj palikt nepamanītam.
Modē ienāk QooQoo grafiskais dizains

Alyona Bauska ir grafikas dizainere, kura savu pievēršanos modei skaidro ar to, ka, viņasprāt, grafiskā dizaina iespējas modē vēl joprojām netiek pilnvērtīgi izmantotas. Modes un grafikas sapludināšana ļauj paskatīties uz lietām no neierasta, pat provokatīva skatupunkta.

QooQoo ir radīts personībām, kas vēlās atspoguļot radošumu un brīvību savā stilā. Kolekciju raksturo pasteļtoņu kleitas, topi un leggingi, kas atsvaidzināti ar košiem krāsu akcentiem un optiskiem zīmējumiem.

Kolekcija jau tikusi demonstrēta Rīgas Modes nedēļā (RFW) un ieguvusi modes lietpratēju atzinību. Tagad QooQoo apģērbus var iegādāties Retrospectro veikalā (Meierovica bulvārī 12) un konceptveikalā „Paviljons” (t.c. „Domina”, Ieriķu ielā 3), kā arī drīzumā interneta veikalā (http://www.qooqoo.lv) .

Cenu diapazons no 15-70Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV