Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Atvērtais modeļu kastings LMA modes skatei „Perons”

Annika Vītola, 12.05.2010. 16:49

Latvijas Mākslas akadēmija (LMA) kopā ar t/c “Domina” 17. un 18. maijā rīko Modes mākslas katedras modes skates “Perons” atvērto modeļu kastingu.
Atvērtais modeļu kastings LMA modes skatei „Perons”

17. un 18. maijā plkst. 17:00 t/c “Domina” telpās notiks atvērtais modeļu kastings, kurā tiks atlasītas modeles un modeļi LMA Modes mākslas katedras modes skatei “Perons” 2010, kas 1. jūnijā norisināsies Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā.

Tikšanās ar visiem kastinga interesentiem notiks pie t/c “Domina” informācijas centra. Atvērtais kastings ir modeļu atlase, kurā var piedalīties ikviens interesents, arī cilvēki bez iepriekšējas pieredzes tērpu demonstrēšanā.

Latvijas Mākslas akadēmijas modes skate ir ikgadējs pasākums Latvijas modes kalendārā, kas atspoguļo ne tikai pasniedzēju un studentu kopdarbu, bet arī jauno mākslinieku talantu daudzšķautņainību un radošo izpausmju nebeidzamo strāvojumu. Projekta mērķis ir sekmēt Latvijas modes industrijas attīstību.

Modes skati “Perons” organizē LMA sadarbībā ar tirdzniecības centru “Domina Shopping”, sabiedrisko attiecību aģentūru „P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības”, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeju, reklāmas aģentūru „Leo Burnett Riga”, reklāmas aģentūru „Digitālā Pele”, „McĀbols poligrāfiju”. Pasākumu informatīvi atbalsta žurnāli „Pastaiga” un „ŽZL”, portāli „Tvnet”, „Draugiem.lv” un „Modern.lv”.

Vairāk informācija atrodama pasākuma mājas lapā www.perons.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV