Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Modes skatē tērpus demonstrēs absolventes no dažādām Latvijas skolām

Iveta Liberte, 14.05.2010. 12:08

15.un 16. maijā plkst. 15.00 “Iespēju Salā” – Miera ielā 36, Rīga notiks modes skate, kura būs īpaša ar to, ka tajā tērpus demonstrēs gan topošās gan šā gada 9. un 12. klašu absolventes no dažādām Latvijas skolām.

Šī nebūs modes skate šā vārda tradicionālajā nozīmē. Ikvienai tās apmeklētājai tiks dota iespēja ieskatīties modeļu sapošanas aizkulisēs. Pasākuma apmeklētājām tiks sniegti praktiski padomi kā izvēlēties sev piemērotāko make up, matu sakārtojumu un atbilstošu svētku tērpu. Šajās divās dienās, gan skates dalībniecēm, gan tās apmeklētājām, tiks dota iespēja vienuviet rast dažādas idejas un risinājumus savam izlaiduma tēlam.

Par svētku tērpiem modes skates dalībniecēm gādās Sadarbības Draugi: Jennyfer, Parfois, Oasis, Outlet Bazaar, Mis Cherry Boutigue, CITYFashion, Zapping Milano un Seppala. Savukārt katrai meitenei piemērotāko frizūru un make up veidos stiliste Evija Briede ar Birutas Mageles starptautiskās stilistu skolas 2. kursa audzēkņiem.

Apmeklētājām un dalībniecēm, tiks piedāvāti īpaši piedāvājumi, kurus ir sarūpējuši modes skates Sadarbības Draugi, kā arī būs iespēja pakustēties kopā ar Latvijas salsas pērlēm no grupas AGUA.

Pasākuma sākumā un noslēgumā dalībnieces iemūžinās fotogrāfijās fotogrāfs Kristaps Ence. Modes skates dalībniecēm , kuras šajā gadā kļūs par absolventēm, tiks dota iespēja piedalīties fotokonkursā “Absolvente 2010”. Uzvarētāju noteiks skatītāju balsošana, kura notiks no 17. līdz 31. maijam mājas lapā http://www.draugiem.lv/itseasy/. Titula “Absolvente 2010” ieguvēja saņems dāvanu karti 100 Ls vērtībā.

Ienākumi no pasākuma aktivitātēm tiks izmantoti Atbalsta kampaņas “It`s Easy!” mērķu realizēšanai.

Ieeja, uzrādot viesu kartes.Vietu skaits ir ierobežots! Iepriekšēja viesu karšu pārdošana “Iespēju Salā”(Miera ielā 36, Rīga) – 29814745 (Cena – 1.50 Ls)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV