Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ja vīrietis ir zaudējis interesi par jums

kleoo.lv, 19.05.2010. 13:32

Ļoti bieži sievietes saka, ka viņu vīrieši zaudē interesi. Vienos gadījumos to var redzēt pēc vīrieša attieksmes un uzvedības, bet daži pat atklāti par to saka - „apnikusi”, „kaut kas starp mums salūza” – tā apraksta savas pretenzijas vīrieši. Protams, vīriešiem tas lielu godu netaisa, bet ne katra sieviete var pateikt – „Nu tad ardievu”. Daudzas sievietes tiešām mīl savu otru pusīti, un vēlas kaut kādā veidā uzlabot situāciju, vēlas atgriezt visu savās vietās, izglābt laulību un ģimeni. Kā ir labāk rīkoties tādā situācijā? Pamēģināsim tikt galā ar šo problēmu kopā.
Ja vīrietis ir zaudējis interesi par jums

1. Pirmkārt, uzreiz sagatavojiet sevi tam, ka varētu neizdoties,- lai neveiksmes gadījumā izvairīties no liekam sāpēm. Jo mēs taču nevaram pilnībā mainīt cita cilvēka jūtas un domas savā labā. Jo īpaši tāpēc, ka neviena sieviete nevar simtprocentīgi būt pārliecināta par to, ka viņa zina, kāpēc tieši viņas vīrieša jūtas mainījušās, pat ja vīrietis it kā atzinās un nosauca iemeslu
 
2. Dusmoties uz viņu varat cik vien vēlaties, bet saprast vajag tikai vienu – ko no šīs situācijas gribat jūs un kam jums tas ir vajadzīgs. Savukārt visām jūsu rīcībām jābūt pārdomāti viltīgām, nevis it kā tā būtu „pēdējā cerība”. Ar tādu noskaņu, jums pašai būs vieglāk un pat interesantāk vērot rezultātu.
 
3. Protams, nav slikti sākt ar „ārējiem” līdzekļiem. Jums jāsāk mainīties uz labāko pusi: izmainiet frizūru, atsvaidziniet stilu, nopērciet jaunu seksīgu veļu, aksesuārus. Var pat kaut ko kardināli izmainīt (tomēr ar prātu). Stājieties savam vīrietim priekšā jaunā skatā. Mēdz būt tā, ka jauns tēls atmodinās viņa jūtas, uzbudinās fantāziju.

Šis variants ir labs, ja problēma nav dziļa, bet ja visas jūsu rīcības paliek bez rezultāta, tad ir jāskatās daudz dziļāk, jo tā ir jums iekšā. Vīrietis var apgalvot, ka viņam ir apnicis „redzēt vienu un to pašu”, tomēr patiesībā varbūt viņam ir apnicis jūsu iekšējais saturs: viņam ar jums nav interesanti, nav par ko parunāt, nav vēlēšanās kaut ko apspriest, darīt kaut ko kopā. Kāpēc tā notika un kurš ir vainīgs, ir jautājums, uz kura grūti atbildēt. Varbūt viņš niķojās, bet varbūt jūs kaut ko palaidāt garām jūsu rakstura attīstībā. Šos jautājumus arī vajag rūpīgi izanalizēt.
 
4. Nopietna saruna ar vīru. Noskaidrojiet, kas tieši viņam ir apnicis, kas viņam nepatīk un ar ko viņš nav apmierināts. Uzziniet, ko viņš gribētu. Kā viņš redz jūsu kopīgo nākotni. Kādu viņš gribētu jūs redzēt: āriene, pieradumi, manieres, rīcības, intīmā dzīve. Lai viņš izrunā visas savas pretenzijas.

Tādas nopietnās sarunas laikā jums vajadzētu censties uzvesties labvēlīgi, bet tajā pašā laikā pārliecināti un nopietni. Nekādas raudāšanas, nekādā gadījumā netēlojiet upuru („es esmu tik slikta, kā es varētu tevi iepriecināt, pavēlniek?”), nekādas agresijas („kas tev, lops tu tāds, vēl nepatīk??”). Centieties runāt mierīgi - lai viņš saprastu, ka saruna ir vajadzīga jums abiem. Lai saruna norīt tā, it kā jūs gribētu, lai jums abiem būtu labi, bet ne tā, ka jūs gribat labu tikai sev.
 
5. Neskatoties uz vīra vārdiem, padomājiet pati par savu iekšējo pasauli, par savu uzvedību jūsu kopīgā dzīvē. Kā jūs pati uzskatāt, vai ar jums ir labi, interesanti, vai ir pareiza jūsu uzvedība. Varbūt jūs atradīsiet to, ko vajag izmainīt.

Tīrā eksperimenta dēļ var pat vispirms pamēģināt atrast savas „nepilnības”, protams, ja tādas pastāv, un tikai pēc tam uzklausīt mīļoto. Tā būs vieglāk piekrist tiem punktiem, kuri sakritīs un nepārslogot sevi ar liekām neapstiprinātām pretenzijām.
 
6. Un vēl - nekādā gadījumā nepārspīliet savu uzmanību tikai pret savām „nepilnībām” vai „kļūdām”. Ja vīrietis saka, ka jūs esat viņam apnikusi, tas var nozīmēt kā „JŪS esat viņam apnikusi”, tā arī „jūs esat VIŅAM apnikusi” – un tas jau ir pavisam cits stāsts. Tā ir viņa problēmas redzēšana, viņa ģimenes dzīves izjūtas. Un ja viņš atļaujas teikt tādas lietas jums sejā, no labās puses tas viņu neraksturo. Tā kā neaizmirstiet par pašcieņu un sievišķīgu lepnumu.
 
7. Kad jūs tiksiet galā ar problēmas saknēm un jūsu pašu analīze atvedīs pie acīmredzamiem secinājumiem, kas ir nepareizs un kas ir jādara, sāciet rīkoties. Lēnām, ar adekvātām cerībām, bet bez liekām ilūzijām. Un ja jūsu attiecībām tiešām bija vajadzīga „modernizācija”, tad ar laiku viss nokārtosies. Bet ja vīrietis vienkārši negrib būt ar jums kopā un speciāli meklē ieganstus, tad labāk būs nokārtot šo situāciju ar viņa paša metodēm: negribi – nevajag. Jo mocīt sevi un censties kaut ko labot, kad otram cilvēkam tas nav vajadzīgs, nav vērts. Var tikai pazaudēt savu pašcieņu un vilties sevī, tā kā rūpīgi visu apdomājiet pirms ķeraties klāt, un tikai tad pieņemiet lēmumu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kleoo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV