Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

“Fashion In Bar” tradīciju turpinot, notiks Tasty Things košo svārku izgājiens

Kristīne Balode, 26.05.2010. 09:28

Ceturtdien, 27. maijā, plkst. 21.00 , Vecrīgas modes bārā / mini restorānā “Dorian Gray”, Mazā muzeja ielā 1-1, “Dorian Gray” un veikala “Paviljons” kopprojekta “Fashion In Bar” ietvaros, notiks Rīgas atraktīvāko tematisko ballīšu organizatores, projekta Tasty Things – lietas dāmīgai dāmai, autores - Līvas Jaunozolas veidoto svārku prezentācija sabiedrības dāmu sniegumā.

„Līva ir radošas ekstravagances un nepretenciozas atraktivitātes pilna jauna dāma, kura ikvienas lietai prot piešķirt personiskuma elpu. To ir iespējams piedzīvot gan apmeklējot viņas organizētās ballītes gan izvēloties sev kādu no viņas radītajiem krāšņajiem aksesuāriem. Savukārt “Dorian Gray” ir telpa individualitātēm, bārs / restorāns, kurš paplašina ierastās darbības robežas, iedvesmo. Mūsuprāt, 27. maija vakars solās mūs visus patiesi iepriecināt,” komentē “Dorian Gray” īpašnieki Kristīne un Māris Baloži.

Programmā: sangria, sienāži, citādāks svārku defilē, DJ, nakts deju reibonis

dress code dāmām: svārki
dress code kungiem: dāma ar svārkiem

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV