Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Ar Merilinas Manro līdzinieču konkursu Rīgas Motormuzejā tiks atklāts Go Blonde festivāls

Marika Ģederte, 27.05.2010. 14:10

Pēc rotaļlaukuma bērniem atklāšanas Kronvalda parkā šo trešdien, Latvijas Blondīņu asociācija visu šīs nedēļas nogali turpinās ar dažādām aktivitātēm pievērst sev uzmanību.
Ar Merilinas Manro līdzinieču konkursu Rīgas Motormuzejā tiks atklāts Go Blonde festivāls

Kā nākamais būs pirmreizējs Merilinas Manro līdzinieču konkurss „Džezā tikai meitenes”, kurš norisināsies Rīgas Motormuzejā, piektdien, 28. maijā plkst. 18.00.

Motormuzejs savas durvis vērs vēl nebijušam skaistumam – 25 Merilinas cīnīsies par galveno balvu – lidojumu biznesa klasē ar Airbaltic, kā arī pārējām balvām – dāvanu karti no Reval Hotels - nedēļas nogali divām personām, balvu no Europa City – nedēļas nogali 2 personām, dāvanu kartēm no Storm, Ostas Skati, dāvanu komplektiem no Mary Cohr, Indola un Eler Cosmetics. Katra dalībniece saņems šampanieti no Rocca Fortis, rozā lietussargu un somu no franču kosmētikas firmas Gatineau.

„Viņas valdzinošais smaids ar viegli pavērtajām lūpām joprojām uzrunā cilvēkus no plakātiem, žurnālu lappusēm, filmām. Merilina Monro bija ikona, planētas seksa simbols, un viņas pēkšņā aiziešana joprojām izraisa vairāk jautājumu nekā atbilžu. Taču pirms Merilinas bija Norma Džīna - meitene no fabrikas, kuru reiz ievēroja fotogrāfs.”

Šoreiz galveno lomu spēlēs konkursa dalībnieces, kuras uz seno spēkratu fona pārliecinās prasīgo žūriju, ka tieši viņa visvairāk atbilst Manro tēlam. Lai meitenes vēl labāk varētu iejusties savā lomā, Motormuzejs viņu rīcībā būs nodevis izcilus pagājušā gadsimta 50-to gadu auto  - Citroen Traction avant, Chevrolet Master, Mercedes 220. Paralēli konkursam nemitīgi norisināsies Merelinas laikam un stilam atbilstošas foto sesijas un iespējams pat nelieli izbraukumi ar antīkajiem auto.

Par godu konkursam blondo matu īpašniecēm šajā dienā ieeja muzejā būs bez maksas!

Paralēli labdarības projektiem, Latvijas Blondīņu asociācija katru gadu maija pēdējā nedēļā rīko Go Blonde festivālu un parādi. Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – “Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi”. Festivāls Go Blonde, kuru jau otro gadu organizē Latvijas Blondīņu asociācija, notiks 28.un 29.maijā. To atbalsta vadošie Latvijas tūrisma nozares uzņēmumi – airBaltic Travel, viesnīcu tīkls Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels, viesnīca Europa City Riga, Rīgas tūrisma attīstības birojs Live Riga.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV