Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aicina apmeklēt Latvijas Mākslas akadēmijas modes skatei „Perons" veltīto „Show room" mākslas telpu „Dominā"

Annika Vītola, 04.06.2010. 14:43

Pirmo reizi ikgadējo Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) modes pasākumu vēsturē ikvienam interesentam tiek sniegta iespēja pēc gada noslēguma modes skates vēlreiz vienkopus redzēt visus LMA studentu tērpus. 3.jūnijā ar tērpu kolekciju autoru līdzdalību t/c "Domina" tika atklāta modei skatei "Perons" veltīta mākslas telpa "Show room'".
Aicina apmeklēt Latvijas Mākslas akadēmijas modes skatei „Perons" veltīto „Show room" mākslas telpu „Dominā"

Galerijas:

Savukārt līdz 20.jūnijam visiem „Show room" apmeklētājiem ir iespēja aplūkot un iegādāties tērpus no divdesmit septiņu LMA studentu labākajām apģērbu kolekcijām. Tās veidojuši Artis Štamgūts, Elīza Ceske, Vita Radziņa un citi jaunie modes mākslinieki. „Show room" ir pieejami arī konkursa „FIP jaunais griezums" finālistu Inetas Urtānes, Arvila Lindes, Ivetas Vilnes un Zanes Porietes jaunākie apģērbi.

Katrā no divdesmit septiņām kolekcijām ir pieci līdz pat desmit tērpi, tādēļ plašajā piedāvājumā savai gaumei atbilstošu apģērbu spēs atrast ikviens „Show room" apmeklētājs. Arī cenu amplitūda ir dažāda, sākot pat no piecpadsmit latiem.

Mākslas telpas apmeklētāji var priecēt acis arī ar interjera dizaina pērlēm un interesantiem risinājumiem - atbilstoši modes skates „Perons" nosaukumam LMA studenti telpas iekārtošanai ir izmantojuši dzelzceļa tematiku. Kā akcenti izvēlēti no Latvijas dzelzceļa vēstures muzeja aizlienētie perona soli, ceļojuma koferi un cita atribūtika.

Lai veicinātu Latvijas modes industrijas attīstību, t/c „Domina" jau iepriekš ir organizējis un atbalstījis arī citus modes pasākumus. Jau piecus gadus tiek rīkots unikāls modes projekts „Fashion is Passion", savukārt 2010.gada maijā notika latviešu dizaineru darbu izpārdošana „Modes tirgū". Tirdzniecības centra telpās darbojas arī „Paviljons" – lielākais Latvijas modes dizaina veikals.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV