Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Blondīne – pati izdevīgākā sieviešu profesija

kleoo.lv, 04.06.2010. 17:13

"Baltās un pūkainās" skaistā dzimuma pārstāves atkal apsteigušas rižās, šatenes un brunetes. Par to runā statistika, bet fakti, kā zināms, taisna lieta.
Blondīne – pati izdevīgākā sieviešu profesija

Kā ziņo Shine.yahoo.com, būt blondīnei ir diezgan izdevīgi ne tikai attiecībās ar vīriešiem, bet arī materiālajā plānā. Tieši tā apgalvo Kvīnslendas Universitātes zinātnieki Austrālijā.

Taču zinātnieki uzreiz veikuši piezīmi: matu dabiskumam nav nekādas nozīmes. Pētījumā piedalījās 1300 sievietes.

Kas vieno visas planētas blondīnes? Pirmkārt, sievietes ar gaišiem matiem vidēji pelna par 7% vairāk nekā dāmas ar citu matu krāsu. Otrkārt, tām vairāk veicas laulībā - viņas izvēlas par dzīvesbiedriem bagātākus vīriešus, kas pelna vairāk nekā brunetes, šatenes vai rižo matu īpašnieces vīrs.

Vēl viens interesants fakts: šie divi aspekti nav atkarīgi no sievietes vecuma, svara vai auguma. Trumpis vienīgi bija un palika sieviešu matu krāsa – ballē pirmo valsi dejo dabīgās vai krāsotās blondīnes.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kleoo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV