Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Sekss un lielpilsēta" ienāk arī skapī

Ilze Malaševska, 11.06.2010. 09:17 | komentāri (1)

Izlauzusies no televizora ekrāniem, filma „Sekss un Lielpilsēta" iekarojusi kinoteātrus. Un nu, gaidot filmas prezentāciju Latvijā, 11. jūnijā, ir iespēja iegādāties tādas pašas nosaukuma tērpu kolekciju.

Par unikālās tērpu līnijas vienīgajiem izplatītājiem Latvijā ir kļuvis lielveikala „Sky & More" veikals „THE O", kas filmas prezentācijas priekšvakarā rīkoja modes skati. Iepriekš veidotā ažiotāža, ka kolekcijā iekļautie tērpi ir tie paši, kas redzami filmā, lika gaidīt krāsainību, sievišķību un eleganci. Tomēr daudz kas no tā visa izpalika. Un tas jau ir pašsaprotami, ja mēs zinām, ka kolekcija ir tapusi pēc filmas uzņemšanas un lielākā daļa no tērpiem, kas filmā redzami, ir no „Gucci" un citiem slaveniem modes namiem. Te jau arī tā neizpratne un jautājums – kāpēc tad nevarēja veidot apģērbu līniju tieši filmas varonēm? Pirmkārt, pievienotā vērtība būtu lielāka, otrkārt, kolekcija izskatītos krietni citādāk.

Veikala īpašnieks nevarēja sniegt komentārus par kolekcijas saturu un nonākšanu līdz Latvijai, bet „Sekss un lielpilsēta" kolekcijas pārzinātāja atklāja, ka galvenais kolekcijas „dārgums" ir tieši „Kerijas kleita", kas video reklāmā ir uzvilkta Sārai Džesikai Pārkerei. Tomēr arī tā nenomāc vilšanos sajūtu un domas par to, ka kāds ar šo kolekciju vēlas nopelnīt, vēlas likt runāt apģērba līnijas nosaukumam, kas uzdrukāts maksimāli redzamās vietās, pat dažkārt atgādinot gadījumus ar krekliņiem, uz kuriem lieliem burtiem rakstīts „Dolce & Gabana", bet kas patiesībā nav iegādāti firmas veikalā.

Kopumā arī tāds neliels vulgaritātes un pārbagāta spīdīguma, arī vienkāršuma efekts ir sanācis. Bet, iespējams, tam visam tā ir jābūt, jo šobrīd Amerikā, Itālijā un Latvijā nopērkamā kolekcija tiks papildināta. Ja var ticēt kolekcijas pārzinātājai, kura atklāja, ka šī nav visa kolekcija, tad gaidāms ir tās turpinājums. Un atkal, diemžēl vai par laimi, jāsaka, ka vēl nav zināms, kad būs turpinājums un kas tieši būs kolekcijā, jo viss tiek turēts noslēpumā. Cerēsim, ka vismaz šajā turpinājumā būs pa daļai no katras filmas varones personības un ka tā krietni izcelsies uz nu jau esošās fona.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV