Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Accenta Outlet jaunums- virtuves ar materiāla polygloss fasādēm

Accenta Outlet, 16.06.2010. 12:40

Accenta Outlet moduļu virtuvju kolekcijai ir nācis klāt jaunums- virtuves iekārtas ar vācu materiāla Niemann polygloss fasādēm
Accenta Outlet jaunums- virtuves ar materiāla polygloss fasādēm

Polygloss ir laminēta MDF plāksne, kas pārklāta ar glancētu pārklājumu jeb plēvi, kas piešķir fasādei elegantu spīdumu un aizsargā to pret skrāpējumiem. Šis materiāls vizuāli ir ļoti līdzīgs akrilam, bet cenas ziņā daudz draudzīgāks nekā akrils.

Kompānija Accenta ar materiāla polygloss fasādēm piedāvā Accenta Outlet kolekcijas sienas un grīdas moduļus, ko klienti jau ir iepazinuši ar Egger lamināta fasādēm.
Lai gan materiāla polygloss virtuves iekārtas ir mazliet dārgākas nekā ar līdz šim piedāvāto lamināta materiālu, tomēr pateicoties polygloss materiāla struktūrai, tik ierastā lamināta skaidu plātne piedzīvo brīnišķigas parvērtības, piešķirot virtuves iekārtai elegantu dizains.

Daudzveidīgajā materiāla polygloss toņu piedāvājumā ik viens sev atradīs atbilstošāko krāsu gammu virtuves iekārtai.

Paredzam, ka jaunā moduļu virtuvju sērija gūs lielu pircēju atsaucību.

Šobrīd jaunā materiāla virtuves iekātu varat aplūkot pie Accenta salonā tirdzniecības centrā Spice Home.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV