Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Viskaislīgākā dīva ir Ieva Pļavniece

Kristīne Tjarve, 17.06.2010. 17:37 | komentāri (1)

Līdz „Kaislīgajai Dīvu naktij" ir palikušas četras dienas. Lai noskaidrotu Latvijas iedzīvotāju attieksmi pret kaislību un noteiktu, viņuprāt, kaislīgāko dīvu, Karūna ir veikusi elektronisko aptauju.
Viskaislīgākā dīva ir Ieva Pļavniece

Kā uzskata lielākā daļa respondentu, svarīgākās īpašības, kas piemīt dīvai, ir šarms un harizma. Interesanti, ka talantam un skaistumam tika piešķirta vismazākā nozīme. Par dīvām šajā vasarā tika izraudzītas trīs aktrises – Karīna Tatārinova, Ieva Pļavniece, Olga Dreģe – un trīs dziedātājas – Aiša, Ieva Kerēvica un Ieva Akurātere.

Vairums respondentu uzskata, ka viskaislīgākā dīva, kas 19.jūnijā uzstāsies koncertzālē Dzintari "Kaislīgās Dīvu nakts" ietvaros, ir aktrise Ieva Pļavniece.

Par otro kaislīgāko dīvu ir uzskatīta aktrise Olga Dreģe, par kuru nobalsoja 24% respondentu. Savukārt godpilnajā trešajā vietā starp dīvām ir ierindojusies dziedātāja Ieva Kerēvica, par viņu nobalsoja gandrīz 20% respondentu.

Turklāt Karūna aptaujas ietvaros tika lūgts atbildēt uz jautājumiem par viskaislīgākajiem vīriešiem un sievietēm Latvijā. Izrādās, ka vairāk nekā puse respondentu uzskata tieši sevi un savu otru pusīti par viskaislīgākajiem.

Izvēloties starp sabiedrībā plaši pazīstamajiem cilvēkiem, par kaislīgākajiem vīriešiem tika uzskatīts aktieris Ģirts Ķesteris un Juris Žagars. Savukārt kaislīgo sieviešu vidū tika izvirzīta nepārprotama līdere – aktrise Rēzija Kalniņa, kuru uzskata par viskaislīgāko Latvijas slavenību lielākā daļa respondentu.

Runājot par kaisles izpausmēm, Latvijas iedzīvotāji ir pārliecināti, ka kaislība ir definējama ar prāta pakļaušanos jūtām. Visvairāk aptaujāto asociē kaisli ar emociju sprādzienu, neprātu, uguni un aizraušanos. Starp populārākajiem atbilžu variantiem tika minēta bauda, mīlestība, šarms un harizma. Arī šokolāde tika minēta kā lieliska sastāvdaļa kaislīga vakara radīšanai.

Saskaņā ar Latvijas iedzīvotāju aptaujas rezultātiem, vairāk nekā puse respondentu ēd šokolādi vismaz reizi nedēļā. Vairumam cilvēku vislabāk garšo piena šokolāde. 32% aptaujāto ir iemīļojuši rūgto šokolādi, un 10% respondentu garšo baltā šokolāde.

Lielākā daļa aptaujāto uzskata šokolādi par vienu no savām lielākajām dzīves kaislībām līdzās mīlestībai un ceļojumiem. Starp populārākajiem atbilžu variantiem ir arī mūzika, dejas, sports, ēdieni un dzērieni.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV