Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Virtuves darba virsmu materiālu iespējas

Accenta, 18.06.2010. 17:38

Mēbeļu tirgū piedāvāto mēbeļu darbvirsmas var būt ražotas no visdažādākajiem materiāliem. Populārākie varianti ir laminētas, nerūsējošais tērauds un akmens imitācija. Retāki un ekskluzīvāki varianti ir dabīgais akmens, alumīnijs, keramikas flīzes vai masīvkoks.
Virtuves darba virsmu materiālu iespējas

Lamināts nav dārgs materiāls, tām ir dažādi apdares varianti, turklāt no šī materiāla var izgatavot dažādu formu galdvirsmas. Tajā pat laikā šie izstrādājumi nodilumizturības ziņā zaudē nerūsējošam tēraudam.

Laminēto virsmu "Ahileja papēdis" ir paneļu savienojumu vietas, kas nav pārāk labi pasargātas pret mitruma iekļūšanu. Tieši šim momentam vajadzētu pievērst uzmanību pie iegādes.

Nerūsējošais tērauds ir ilgmūžīgs, stiprs un izturīgs pret ķīmisko vielu iedarbību. Ne velti profesionālie pavāri dod priekšroku tieši šī materiāla virsmām. Tiesa, virsmu piedāvājumā nav pārāk liela formu izvēle.

Arvien lielāku popularitāti iekaro akrila virsmas. Tās nav porainas un līdz ar to ir higiēniskas. No materiāla var izgatavot jebkuras formas un nokrāsas izstrādājumus. Salīdzinot ar nerūsējošo tēraudu, akrila akmens nav tik nodilumizturīgs. Tajā pat laikā akrilu var atjaunot.

Cilvēkiem, kas iekārto vai pārkārto virtuvi, nebūs problēmu atrast piemērot galdvirsmu un aprīkojumu. Drīzāk problēma varētu rasties, kā plašajā piedāvājumā atrast vislabāko un piemērotāko.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV