Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Servisa pakalpojumu un garantijas jautājums

Accenta, 19.06.2010. 11:41

Kad esam tikuši skaidrībā par savām vēlmēm virtuvē, varam doties uz veikalu. Tā kā piedāvājums ir plašs un daudzveidīgs, atliek tikai izvēlēties mēbeles, kam dizains, kvalitāte un cena ir līdzsvarā.
Servisa pakalpojumu un garantijas jautājums

Daudzi ražotāji piedāvā dažādus izstrādājumus par pieņemamām cenām tas, protams, nāk par labu pircējam, jo tad var palūkoties uz dažādiem servisa pakalpojumiem, kas atvieglos visu iegādes procesu.

Esam novērojuši, ka pricēji priekšroku dod kompānijām, kas piedāvā piegādes un montāžas pakalpojumus un dizaineru konsultācijas. Tāpat arvien lielāku popularitāti iegūst iespēja iegādāties mēbeles, kas darinātas pēc individuāla pasūtījuma, ņemot vērā konkrētās telpas īpatnības.

Tomēr jāteic, ka daudzām kompānijām papildus pakalpojumi daudzos gadījumos ir par maksu.Pircēju izvēlē nav mazsvarīgas arī ražotāja vai tirgotāja sniegtās garantijas.

Latvijā daudzos gadījumos tie ir divi gadi, kuru laikā pastāv iespēja novērst bojājumus bez maksas vai apmainīt preci.

Līdz ar to pirms mēbeļu iegādes vajadzētu rūpīgi izpētīt vairāku kompāniju piedāvājumus, lai izvēlētos pašu izdevīgāko. Turklāt tas attiecas ne tikai uz virtuves iekārtām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV