Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kāpēc izvēlēties iebūvētu skapi?

Accenta, 22.06.2010. 06:20

Kādos gadījumos parasto sērijveida mēbeļu vietā vajadzētu izvēlēties iebūvējamo skapi?
Kāpēc izvēlēties iebūvētu skapi?

Pirmkārt, ja mājoklī ir nelietderīgi izmantojamas un grūti pieejamas vietas, kurās nav iespējams novietot veikalos nopērkamās mēbeles.

Otrkārt, ja mājoklī ir apdzīvojamās platības deficīts - iebūvējamos skapjus parasti projektē no grīdas līdz pat griestiem, lai maksimāli izmantotu brīvo vietu. Turklāt skapjiem parasti ir atbīdāmās durvis, kurām atvēršanas gadījumā nav nepieciešama papildus telpa.

Bet, treškārt, ja saimnieku neapmierina veikalu piedāvājums un gribās kaut ko individuālu.Kur labāk novietot šādu skapi?

Nelielām, bet augstām konstrukcijām ar spoguļu durvīm sava vieta bieži atrodas priekšnamos. Ietilpīgus un garus (pat visas sienas garumā) skapjus var novietot guļamistabā. Ja vieta atļauj, šajā telpā var ierīkot pat veselu garderobes kompleksu.

Viesistabā derēs nestandarta konfigurācijas skapji, kas darināti atbilstoši mājinieku sadzīves paradumiem. Darba kabinetos un bibliotēkas istabās droši var izvēlēties mēbeles ar stikla durvīm grāmatu un žurnālu glabāšanai. Universālus iebūvējamos skapjus ar iebūvētu rakstāmgaldu, drēbju un rotaļlietu glabātuvi var novietot bērnistabā. Tāpat skapjiem var atrast vietu hallē, mansardā u.c. telpās, kur vien atļauj telpa un fantāzija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV