Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Eiropas Hitu Radio" aicina sadzirdēt vasaras skaņu

Svetlana Timofejeva, 05.07.2010. 17:20

Kāda ir Tava vasaras skaņa? Piedalies konkursā un lido "Aerodium"!
"Eiropas Hitu Radio" aicina sadzirdēt vasaras skaņu

Ar ko Tev asociējas vasara? Ar sauli, pludmali, ballītēm? Bet zini? Vasarai ir savas skaņas! Netici? Tad piedalies konkursā "Vasaras skaņas" - katru darba dienu klausies Eiropas Hitu Radio, lai sadzirdētu vasaras skaņu, reģistrē atbildi mājas lapā www.europeanhitradio.com! Pieciem veiksmīgākajiem divu minūšu lidojums "Aeroidum"!

No 5. līdz 13.jūlijam darba dienās konkrētos laikos (plkst. 10:00; 12:00; 13:00; 20:00) Eiropas Hitu Radio ēterā klausies vasaras skaņu.

Ienāc mājas lapas www.europeanhitradio.com sadaļā "Konkursi" un reģistrē savu atbildes versiju. Par pareizu atbildi saņemsi vienu punktu. Papildu punktus varēsi iegūt, ja informāciju par konkursu nosūtīsi saviem draugiem, un arī viņi piedalīsies šajā aizraujošā spēlē.

Jo vairāk punktu, jo lielākas izredzes uzvarēt! Balva kārdinoša -14. jūlijā paziņosim 5 konkursa uzvarētājus, kuri varēs paildzināt savu vasaru, izbaudot īstu lidojumu "Aerodium"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV