Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mango papildina sieviešu garderobi ar jaunu ādas somu kolekciju

Aija Baumane, 06.07.2010. 16:24

MANGO sāk ādas somu ražošanu saskaņā ar jaunās Rudens/Ziema 2010 sezonas filozofiju - atgriešanās pie klasikas. Kolekcijas hiti - "ārsta soma", "boulinga soma", kā arī retro elementi formās, detaļās un apdarē.
Mango papildina sieviešu garderobi ar jaunu ādas somu kolekciju

Kolekcija niansēti papildināta ar imitētām krokodilādas apdrukām, kā arī padilušas, burzītas vintage ādas izskatu. Papildinot Nappa audumus, tiek bagātīgi lietota zamšāda, kas ne tikai piešķir papildus faktūru un bagātina ar rudens sarkanajiem toņiem, bet arī palīdz notvert gaisā virmojošo 70to gadu sajūtu, kas iedvesmo jauno sezonu. Krāsu paletē ir dabas krāsas, oranži krāsota āda un šokolādes tonis.

MANGO Rudens/Ziema 2010 kolekcijā no jauna atskatās uz vienmēr aktuālo angļu klasiku: tranča mēteļiem, jakām ar divrindu aizdari un individuāli piegrieztiem mēteļiem, neaizmirstot par trikotāžu, vienkāršiem pamatmodeļiem un biezākiem apģērba gabaliem, kur apdarē stilistiski imitēts roku darbs.

Šīs šķietami bezrūpīgās kombinācijas bija rakturīgas vēlajos septiņdesmitajos, kad modes ikonas, kā Andželika Hjūstone, bija sinonīmi vārdiem brīvība un stils. Bagātīgi faktūrēti audumi - tvīds, velvets un āda - papildināti ar zīda un zelta detaļām, rada kontrastu starp vīrišķo un sievišķo, piešķirot klasiskam stilam jaunu izskatu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV