Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ar rokām radīta sejas kosmētika

Linda Venckus, 07.07.2010. 09:18

Afrodīte – sengrieķu mitoloģijā mīlas un skaistuma, auglības, mūžīgā pavasara un dzīvības dieviete, kuras vārdā nosaukta Latvijā ražotā dabīgā kosmētika. Tā satur dažādas dabīgas vielas, augus, eļļas un citas bioloģiski audzētas sastāvdaļas, kas nodrošina ādu ar nepieciešamajiem vitamīniem, barības vielām, kā arī palīdz mums to barot, mitrināt un atjaunot.
Ar rokām radīta sejas kosmētika

Kosmētika Afrodīte ir paredzēta visām vecuma grupām un visiem ādas tipiem. Tā tiek radīta tikai ar rokām individuālā procesā, un izejvielas tiek iegādātas gan Latvijā, gan ārvalstīs no pārbaudītiem piegādātājiem, jo atsevišķas sastāvdaļas mūsu apstākļos neaug un nav pieejamas.

Afrodīte krēmu sastāvā ir smiltsērkšķa, kliņģerīšu, žeņšeņa un kumelīšu, kā arī citu augu ekstrakti. Smiltsērkšķis ir bagāts ar vairāk kā 10 veidu vitamīniem, tai skaitā, ar B, C, PP, K, E, F, K1, un citiem vitamīniem. Tāpat tas satur dabīgos antioksidantus, kas aizsargā organismu no brīvo radikāļu veidošanās, tādā veidā uzlabojot šūnu stāvokli un veicinot audu atjaunošanos, mitrina un mīkstina ādu, novērš infekciju veidošanos un mazina ādas kairinājumu. Smiltsērkšķa ekstrakts ir arī lielisks UVF filtrs. Afrodīte kosmētikas klāstā ir atjaunojošs krēms ar smiltsērkšķi, kas apgādā ādu ar vitamīniem, uzlabo ādas krāsu un asinscirkulāciju, kā arī atjaunojošs krēms ar žeņšeņu, kura sastāvā arī ir smiltsērkšķu ekstrakts un kurš dziļi mitrina ādu, izlīdzina grumbas un uzlabo kopējo sejas ādas stāvokli.

Afrodīte krēmu ražošanā izmanto arī iepriekš pieminēto žeņšeņa ekstraktu. Žeņšeņš galvenokārt ir labs tonizēšanas un stimulēšanas līdzeklis, tas satur A, D, E un K grupas vitamīnus, kā arī dažādas organiskās skābes, minerālvielas, taukskābes, un citas vērtīgas vielas. Tas tonizē asinsvadus, apasiņo ādu, palīdz šūnām reģenerēties un aizkavē novecošanās pazīmes. Žeņšeņa ekstrakts palīdz nostiprināt ādu, izlīdzināt grumbas, un atspirdzina nogurušu ādu. Visas šīs īpašības iemieso Afrodīte atjaunojošais krēms ar žeņšeņu, kurš ātri iesūcas ādā, un ļoti labi mitrina sejas ādu.

Afrodīte klāstā ir krēmi jūtīgai ādai, kuru sastāvā ir kumelītes ekstrakts. Kumelītei piemīt mīkstinošas un nomierinošas īpašības, tā noņem ādas apsārtumu, mazina alerģiskas reakcijas un veicina ādas atjaunošanos. Kumelītes ekstraktu satur Afrodīte mitrinošais krēms jūtīgai ādai un īpaši mitrinošais krēms sausai ādai.

Vēl viena izejviela Afrodīte krēmos ir sen zināmā un tautu medicīnā populārā kliņģerīte jeb kliņģerītes ekstrakts, kas iedarbojas kā pretiekaisuma, sausu ādu dziedējošs līdzeklis, un ir labs ādas mīkstinātājs. Afrodīte piedāvā regulējošu krēmu kombinētai un taukainai ādai, kurš teicami regulē tauku dziedzeru darbību, noņem taukaino spīdumu, palīdz samazināt poras un apgādā ādu ar vitamīniem. Šīs kosmētikas sērijā ir pieejama arī speciāli sausas un saplaisājušas ādas dziedēšanai kliņģerīšu ziede, kurai piemīt antibakteriāla iedarbība, tā mīkstina, baro un dziedē ādu.

Kosmētikas un zīmola Afrodīte radītāja ir kosmetoloģe Sarmīte Kauliņa, kura gatavo kosmētiku jau 10 gadus, bet plašākam tirgum to piedāvā mazliet vairāk kā gadu. Sākotnēji viņa ražoja produktus tikai saviem klientam, taču ar laiku ir radusies vēlēšanās pamēģināt piedāvāt savu produkciju plašākam cilvēku lokam. Sarmīte Kauliņa pati savām rokām saražo plašo Afrodīte kosmētikas klāstu sejas kopšanai, kaklam, acīm, kā arī gatavo eļļas cīņai ar celulītu.

Visu Afrodīte produkciju var apskatīt un iegādāties interneta veikalā www.neto-shop.com un Afrodīte mājas lapā www.kosmetikaafrodite.lv, kā arī izlasīt plašāku informāciju par produktu sastāvdaļām un izejvielām

Plašāka informācija par produktu pieejama www.neto-shop.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV