Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Zelta Zivtiņa iedzīvina tautiskos elementus modē, mākslā un mūzikā

Vita Sirica, 09.07.2010. 11:59

Atzīmējot jau desmitos Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus, Zelta Zivtiņa radījusi jaunu stilu, kas attīstīts un iedzīvināts modē, mākslā un mūzikā. Kopā ar Latvijas labākajiem modes māksliniekiem un stilistiem radīti padomi moderniem tautastērpiem, pavisam jauns, etnogrāfisks grafiti stils, kā arī iedziedātas tautasdziesmas modernos ritmos, kuras ikviens ZZ lietotājs var lejupielādēt savos telefonos. Ar jaunā stila izpausmēm visi svētku dalībnieki un Zelta Zivtiņas klienti var iepazīties Tele2 mobilajā portālā wap.tele2.lv un Zelta Zivtiņas mājas lapā www.zeltazivtina.lv.

„Esmu pamanījusi, ka jauniešu dziesmu un deju svētkos kolektīvi mēģina samērot moderno modi ar etnisko stilu. Tādēļ šonedēļ Rīgas ielās es fotogrāfēšu svētku dalībniekus, savukārt Latvijā pazīstami modes mākslinieki sniegs padomus, kā etnogrāfiskos tautastērpus padarīt modernākus un ieviest ikdienas ielu modē," stāsta ZZ Jana.

Ar Latvijas labāko modes mākslinieku un stilistu padomiem modernu tautastērpu izveidē iespējams iepazīties Janas modes blogā - www.ielumode.lv. Savukārt Zelta Zivtiņas mājas lapā www.zeltazivtina.lv un mobilajā portālā wap.tele2.lv var lejupielādēt etnografiti, dziesmu svētku dziesmu vācelīti, tautasdziesmu zvanu toņus, kā arī tautiskus kormiksus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV