Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Baltijas Karatē klubs sadarbībā ar kompāniju Accenta piedāvā

Accenta, 09.07.2010. 13:36

Baltijas Karatē klubs, kas piedāvā  kvalitatīvas un augsta līmeņa karatē zināšanas, sadarbībā ar kompāniju Accenta izsludina pieteikšanos konkursu karatē nodarbībām bērniem vecumā no 4 gadiem.
Baltijas Karatē klubs sadarbībā ar kompāniju Accenta piedāvā

Pieteikšanas notiek līdz š.g. 15. augustam, aizpildot pievienoto anketu http://www.accenta.lv/karate/  Nodarbības paredzētas divas reizes nedēļā, nodarbību maksa 25 Ls mēnesī.

Treniņus vada pieredzējuši un kvalificēti treneri -Maksima Ivančikovs, kas ir daudzkārtejs Latvijas čempions, Pasaules un Eiropas čempionātu dalībnieks un uzvarētājs un Ruslans Sadikovs, kas ir viens no vistitulakajiem sportistiem karatē mākslā Latvijā un Baltijā.

Nodarbību laikā bērniem tiek attīstīta vieklība, reakcija, lokanība, koordinācija, godīgums, disciplīna, dzīvesprieks un protams tiek nostiprināta arī veselība.

Nodarbības notiek Rīgā, Ūnijas ielā 8, speciāli karatē nodarbībām paredzēta zālē.

Piesakot bērnu treniņa nodarbībām, kompānija Accenta piedāvā Jums iespēju piedalīties jautājumu un atbilžu konkursā kurā katrs piektais pareizo atbilžu autors laimēs Accenta dāvanu karti mēbeļu iegādei 75 Ls vērtībā. Konkursa jautājumus meklējiet http://www.accenta.lv/lv/konkurss/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV