Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgā atvērta jauna kafejnīca galerija jasaCAFE

Anete Lāne, 12.07.2010. 10:54 | komentāri (2)

Pirmdien, 12. jūlijā, Strēlnieku ielā 9, savas durvis atvēra kafejnīca galerija jasaCAFE, kas sevī apvieno Espresso dažādību ar vīna burvību, kā arī vieta, kur iespējams iegādāties vienus no labākajiem Gruzijas, Francijas un Vācijas vīniem.
Rīgā atvērta jauna kafejnīca galerija jasaCAFE

Aizņemtiem un skrienošiem, atpūsties gribošiem, dāmu tirdziņam pēc pieciem, arī divvientulībā vai vienkārši labas atmosfēras cienītājiem – pašā Art Nouveau sirdī – tieši pretim Jūgendstila muzejam, saglabāts unikālākais klasiskais un pielikts mazliet kiča.

Filipam Kalniņam, vienam no jasaCAFE īpašniekiem, sapnis par kafejnīcu bijis jau ilgi, taču līdz šim nebija izdevies to piepildīt. Taču tagad tas ir noticis, un Filips Kalniņš atzīst: "Pēc pusgada ieguldīta laika un darba viss izdevies kā plānots. Patlaban jāturpina darbs pie kafejnīcas promotēšanas un jāstrādā ar apmeklētājiem, lai līdz ziemai mēs jau būtu cilvēkiem iecienīta un labi zināma vieta."

Papildus vīnu veikalā būs iespējams atrast labākos privātu vīndaru vīnus, kas nav sastopami lielveikalu plauktos un papildus piemeklēt pa netradicionālam suvenīram vai dizaina lietiņai, kas sildīs paša vai kāda cita sirdi!

"Mēs netirgojam kafiju, mēs tirgojam labu garastāvokli un noskaņu! Taču vari neuztraukties – no kafijas un vīna mēs kaut ko saprotam," atzīst kafejnīcas saismnieki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV