Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Maģiskajām kāzām Molā" pieteikušies jau 20 pāri

Zane Pētersone, 13.07.2010. 13:23

Jau vairāk nekā nedēļu LNT un tirdzniecības centrs „Mols" aicina pieteikties šī gada romantiskākajam piedzīvojumam „Maģiskās kāzas Molā" – īstām kāzām, maģiskā datumā, kas norisināsies visas Latvijas acu priekšā. LNT mājas lapā un tirdzniecības centrā „Mols" šobrīd kopā jau ir pieteikušies 20 pāri, kuri vēlas apprecēties un svinēt savas kāzas – televīzijas tiešraidē – maģiskajā datumā – 10.10.10..

Iespējamo kāzu dalībnieku pāru iepazīšanās stāsti ir dažādi – daži ir iepazinušies portālā draugiem.lv, draugu ballītēs, sporta klubā, citi - skolā, darbā vai ar sludinājuma starpniecību.

Par saviem romantiskākajiem piedzīvojumiem pāri min romantiskus ceļojumus, mirkļa baudīšanu pie jūras divatā, savu iepazīšanās dienu un ikkatru kopā pavadīto laiku.

Gandrīz visi pāri ir vienisprātis par to, kādas redz savas sapņu kāzas – skaista līgavas kleita un elegants līgavaiņa uzvalks, blakus tuvi cilvēki, ziedi, iemīļotākās dziesmas, dejas un neaizmirstami laimīga diena!

Lai piepildītu līgavas un līgavaiņa sapņus un padarītu šo dienu par īpašāko un skaistāko viņu dzīvē, LNT un tirdzniecības centrs „Mols" romantiskākajā šī gada piedzīvojumā „Maģiskajās kāzās Molā" desmit laimīgajām līgavām dāvinās burvīgus kāzu ietērpus un nozīmīgāko laulības simbolu - gredzenus abiem jaunlaulātajiem. Desmit līgavām tiks dāvināts arī kāzu grims, frizūra un tās saņems krāšņu līgavas pušķi, savukārt līgavaiņi kāzu dienā tiks ietērpti elegantos smokingos. Pēc svinīgās ceremonijas kopā ar jaunlaulāto ģimenes locekļiem tiks pasniegta rekordliela kāzu torte un grandioza šampanieša piramīda!

Tādēļ LNT un tirdzniecības centrs „Mols" aicina – izmantot šo maģisko iespēju – svinēt īstas kāzas maģiskā datumā 10.10.10 televīzijas tiešraidē – visas Latvijas acu priekšā! Vēl līdz vasaras beigām pāri, kuri ir gatavi dzīves neaizmirstamākajam un skaistākajam mirklim – var pieteikties LNT mājas lapā www.lnt.lv sadaļā „Maģiskās kāzas Molā"! Šis būs neaizmirstams mirklis, jo jāvārdu datumā 10.10.10 televīzijas tiešraidē vienlaicīgi teiks 10 pāri!

Mīlēt aicina LNT un tirdzniecības centrs „Mols".

Izmanto savu maģisko iespēju! Piedalies savas dzīves romantiskākajā piedzīvojumā LNT tiešraidē – „Maģiskās kāzas Molā."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV