Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Gaumīgs Accenta bīdāmo durvju noformējums

Accenta, 15.07.2010. 20:13

Durvja plātnes Accenta piedāvā pildīt ar laminātu, spoguli vai gumīgo DEKO stiklu.
Gaumīgs Accenta bīdāmo durvju noformējums

Lai veidotu gaumīgu dizainu iesakām skapi arī aplīmēt ar tapetēm (tādām pat, kā uz sienām), un tad tas kļūs pavisam nemanāms. Skapi var arī krāsot vai aplīmēt ar dekoratīvu audumu - viss atkarīgs no saimnieku gaumes, vēlmēm un interjera iecerēm.

Tāpāt stikla durvis var dekorēt ar krāsainiem stikla elementiem, veidot gravējumus vai tonēt dažādās krāsās. Īpaši glīti un efektīvi skapis ar stikla durvīm izskatās tad, ja iekšpusē ir izveidots apgaismojums. Turklāt spuldzītēm skapja iekšpusē ir arī praktiska nozīme un pielietojums.

Jāpiebilst, ka skapjos ievieto tikai speciāli armētu, rūdītu vai tripleksa stiklu, kam ir augstāka drošības pakāpe.

Tāpēc aicinam aplūkot Jūs Accenta jauno bīdāmo durvju kolekciju, kas ir papildināta ar 12 jaunām dažāda izmēra un materiāla bīdāmajām durvīm.Visu piedāvājumu klāstu varat aplūkot http://www.accenta.lv/lv/bidamas-durvis/.

Accenta bīdāmas durvis varat pasūtīt http://www.accenta.lv/, http://www.accentaoutlet.lv/ vai Accenta tirdzniecības vietās- „Spice Home" Lielirbes ielā 29 un „Krauta" tirdzniecības centros Rīgā, Jelgavā un Liepājā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV