Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Laima turpina meklēt labākās randiņu vietas ārpus Rīgas, visaktīvākā Valmiera un Sigulda

AS Laima, 21.07.2010. 12:48

Kopš jūnija AS „Laima" visā Latvijā meklē labākās randiņu vietas ārpus Rīgas, kur katrs Latvijas iedzīvotājs var iesaistīties un pieteikt viņaprāt labāko randiņu vietu savā pilsētā.

„Laimas pulkstenis ir labākās randiņu vietas simbols Rīgā jau daudzus gadu desmitus. Šovasar ļausim Laimas pulksteņa „jaunāko brāli" iegūt vēl kādai pilsētai Latvijā.. Lasot pieteikumus www.laima.lv, redzams, ka par titulu „Labākā randiņu vieta ārpus Rīgas" sīvi konkurē Vidzemes pilsētas, it īpaši Valmiera un Sigulda, kas nemitīgi apmainās ar līderpozīcijām. Taču mēs ceram, ka arī pārējie reģioni kļūs arvien aktīvāki tuvojoties lielajam finālam augustā," iespēju raksturo Dace Kokina.

Šobrīd visaktīvākie ir valmierieši. Iedzīvotāji iesūtījuši 129 pieteikumus populārākajai randiņu vietai, bet no Valmieras saņemti 127 randiņu vietu pieteikumi. Tāpat aktīvi randiņu vietas tiek pieteiktas no Kuldīgas, Krāslavas, Saulkrastiem, Alūksnes un Liepājas.

Pieteikto randiņa vietu un pilsētas topu var apskatīt http://www.laima.lv/pilseta/

„Jaunatklājums – katrā pilsētā ir vairākas, līdz šim plašāk nezināmas, mīlošu cilvēku tikšanās vietas. Paradoksālākā – rinda populārā veikalā! Stāsti, ko saņemam no iedzīvotājiem, apliecina mūsu sākotnējo hipotēzi – mīlestība dzīvo katrā pilsētā. Saņemam gan īsus vietu pieteikumus, gan pasakaini romantiskas dzejas rindas un pat esejas," par uzsākto akciju stāsta AS Laima mārketinga vadītāja Dace Kokina.

Pieteikt savas pilsētas labāko randiņu vietu var visdažādākajos veidos – iesūtot stāstu, foto vai video www.laima.lv, sadaļā „ Mīlestības pilsēta". Pilsētu, kas iegūs randiņu vietas simbolu – Laimas pulksteņa „jaunāko brāli" – noteiks stāstu, foto un video daudzums, ko būs iesūtījuši iedzīvotāji par savu mīļāko randiņu vietu.

Augusta beigās tiks noteiktas divas pilsētas – finālistes. Trešo pilsētu finālam izvirzīs žūrija, nosakot pilsētu, par kuru uzrakstīti emocionāli aizkustinošākie stāsti. Uzvarētājas izvēle notiks LNT tiešraidē. Ikviens varēs sekot līdzi Laimas mīlestības pilsētas meklējumiem LNT „Tautas balsī", romantiskajās otrdienās, visas vasaras garumā.

Apskatīt populārākās randiņu vietas varat: http://www.lnt.lv/lv/shows/tbalss/love/ , vai sekot līdzi jaunumiem Twitter.com kontā http://twitter.com/LaimaSaldumi

Uzziņai:

www.laima.lv

tel. 29264403

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV