Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Klubā "Space Dog" notiks tērpu mākslinieces Ilkas interneta veikala atvēršanas svētki

Ilze Meženiece un Alise Ameļko, 27.07.2010. 12:16

31.jūlijā Vecrīgas klubā "Space Dog" (Vecpilsētas ielā 19) notiks tērpu mākslinieces Ilkas interneta veikala atvēršanas svētki. Jaunajā mājas lapā un modes blogā www.cita.ilka.lv varēs aplūkot lielāko daļu līdz šim Ilkas darināto tērpu un katalogā iepazīties ar jaunākās rudens/ziemas 2011 kolekcijas modeļiem un pieejamajiem audumiem, kā arī izteikt savu viedokli par visu lapā atrodamo informāciju.
Klubā "Space Dog" notiks tērpu mākslinieces Ilkas interneta veikala atvēršanas svētki

Ilka (pilnajā vārdā Ilze Katrīna Meženiece) ar šūšanu nodarbojas jau kopš 1998.gada, kad pamatskolas standartu izpilde mājturības stundās viņai aizņēma piecreiz mazāk laika nekā citām meitenēm. Jau 2001.gadā notika Ilkas pirmā parādīšanās modes skatē - kopā ar tolaik perspektīvajām modes mīlētājām Lieni Dejus, Jutu Ivbuli, Kristīni Bebri un Anci Veismani viņas izveidoja savas pirmās trīs kolekcijas.

Turpmākajos gados Ilka ir rīkojusi trīs personīgās skates un piedalījusies vienā kolektīvajā modes skatē.

2010.gads ir zīmīgs ar Ilkas ceturtdaļgadsimta jubileju, kurai par godu tiks rīkots ceturtdaļgadsimta cienīgs pasākums. Tajā tiks prezentēts Ilkas apģērbu interneta veikals piecās valodās: latviešu, angļu, krievu, vācu un franču. Skates norises vieta pašlaik tiek precizēta, bet ir zināms, ka tas notiks tieši 26.novembrī, jo atkāpties no pases datiem šādos gadījumos būtu necieņa pret savu eksistenci.

Kluba "Space Dog" 31.jūlija programma radošās apvienības "CITA" interneta veikala www.cita.ilka.lv atvēršanas svētkos:

pl.19:00 preses konference

pl.20:00 ieeja ar ielūgumiem

pl.22:00 ieeja par ziedojumiem [jebkuram apmeklētājam]

pl.22:30 MonoWHITE akustiskais koncerts

pl.00:00 DJ Ilka "Desmitgades labāko dziesmu sets"

pl.2:00 DJ Mazulis un sabiedrotie

pl.4:00 pārsteiguma koncerts

pl.5:00 DJ Cinisms

pl.7:00 ballītes noslēgums ar brokastīm Ilkas gaumē [kafija, pankūkas un nedēļas nogales prese]

Gaidīsim visus ciemos ar brīnumskaistiem vēdeklīšiem un lauku labumiem no mūsu atbalstītājiem - piena pārstrādes uzņēmuma "Palejas"!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV