Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Atklāta Prada Svinga saulesbriļļu kolekcija

Beate Baranceva, 27.07.2010. 15:07

Prada Svinga saulesbriļļu kolekcija tika atklāta vienā no Ņujorkas lielajiem džeza klubiem – Joe's Pub (Džo Krodziņš).
Atklāta Prada Svinga saulesbriļļu kolekcija

Jaunajai saulesbriļļu kolekcijai ir raksturīgi izsmalcināti silueti, kas veidoti tā, lai saskanētu ar „Rudens/Ziema 2010" kolekcijas juteklisko estētiku un mūsdienīgo sievišķību. Jaunās Svinga saulesbrilles ir kā sievišķīgu nošu un pārdrošu akordu bagāts skaņdarbs, kurā divdesmitā gadsimta piecdesmito gadu formas ir nosacīti apvienotas ar vienkāršajām divdesmitā gadsimta deviņdesmito gadu Prada līnijām.

Vārds „Swing" (svings) džeza valodā nozīmē pāreju no viena akorda uz citu. Ja šo skaņu varētu vizualizēt, tai būtu jaunās Prada saulesbriļļu kolekcijas plūstošās un vijīgās līnijas.

Vēlme atveidot skaņu ir novedusi pie domas uzsākt sadarbību ar komiksu zīmētājiem no visas pasaules. Prada, kas ir ievērojama ar to, ka sadarbojas ar starptautiski pazīstamiem arhitektiem, dizaineriem, vadītājiem un fotogrāfiem, šoreiz izsludina komiksu zīmēšanas konkursu. Dalībnieku vidū būs atpazīstamāko komiksu zīmēšanas skolu pārstāvji, kā arī neatkarīgi ilustratori. Konkursa dalībnieku uzdevums būs izveidot komiksu varoni. Vienīgais ierobežojums ir tas, ka šim iedomu tēlam komiksā ir jāvalkā Prada Svinga saulesbrilles.

Pasākuma mērķis ir atdzīvināt Prada Svinga saulesbriļļu tēlu, pārbaudot, kā dažādas radošās pasaules (modes dizains un komiksu dizains) bez jebkādiem noteikumiem vai ierobežojumiem var saplūst vienā veselumā.

Konkursam var pieteikties no 14. jūlija vakara līdz 31. augustam. Konkursa uzvarētāja zīmētās varones kļūs par Prada galveno lomu atveidotājām. Visa informācija būs apskatāma vietnē Prada.com.

Kampaņas reklāmas video uzņēma Stīvens Meisels, un tas tika ietērpts dziesmas „Fever" („Drudzis") ritmos – šo slaveno džeza dziesmu izpilda KaTeY J. Vienu minūti un 30 sekundes garais video, kurā stāstīts par kolekciju, tiks publiskots vakara gaitā klubā Joe's Pub, Ņujorkā.

Prada Svinga saulesbriļļu kolekcija oktobra beigās būs pieejama PRADA veikalos, kā arī pie vairākiem mazumtirgotājiem visā pasaulē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV