Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Maģiskajām kāzām Molā" vēl var pieteikties līdz 15. augustam

Zane Pētersone, 28.07.2010. 09:13

Vēl tikai līdz 15. augustam LNT un tirdzniecības centrs „Mols" aicina ikvienu pāri pieteikties šī gada romantiskākajam piedzīvojumam – „Maģiskās kāzas Molā" - īstām kāzām maģiskajā datumā 10.10.10. visas Latvijas acu priekšā. Pieteikuma anketu meklē LNT mājas lapā www.lnt.lv sadaļā „Maģiskās kāzas Molā".

Dalībnieka anketu aicinām aizpildīt ikvienu pāri, kuri vēlas apprecēties un svinēt savas kāzas maģiskajā datumā 10.10.10. televīzijas tiešraidē!

Līdz 25. augustam radošā komanda izskatīs un izvērtēs visas saņemtās dalībnieka anketas, lai uz pārrunām aicinātu labākos, sirsnīgākos un aizkustinošākos pārus, kuri tiešām ir gatavi dzīves neaizmirstamākajam un skaistākajam mirklim. Bet līdz 30. augustam tiks noskaidroti 10 laimīgie pāri, kuri vienlaicīgi teiks jāvārdu 10.10.10. televīzijas tiešraidē.

LNT un tirdzniecības centrs „Mols" romantiskākajā šī gada piedzīvojumā „Maģiskajās kāzās Molā" desmit laimīgajām līgavām dāvinās burvīgus kāzu ietērpus un nozīmīgāko laulības simbolu - gredzenus abiem jaunlaulātajiem. Desmit līgavām tiks dāvināts arī kāzu grims, frizūra un tās saņems krāšņu līgavas pušķi, savukārt līgavaiņi kāzu dienā tiks ietērpti elegantos smokingos. Pēc svinīgās ceremonijas kopā ar jaunlaulāto ģimenes locekļiem tiks pasniegta rekordliela kāzu torte un grandioza šampanieša piramīda!

LNT mājas lapā un tirdzniecības centrā „Mols" šobrīd kopā jau ir pieteikušies vairāk kā 40 pāri, kuri vēlas apprecēties un svinēt savas kāzas maģiskajā datumā!

Izmantot arī Tu savu maģisko iespēju – svinēt īstas kāzas maģiskā datumā 10.10.10 televīzijas tiešraidē – visas Latvijas acu priekšā! Piesakies līdz 15. augustam LNT mājas lapā!

Mīlēt aicina LNT un tirdzniecības centrs „Mols".

Izmanto savu maģisko iespēju! Piedalies savas dzīves romantiskākajā piedzīvojumā LNT tiešraidē – „Maģiskās kāzas Molā."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV