Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Topošās māmiņas jau četrpadsmito reizi aicinātas apmeklēt „Gaidību 4dienu"

Natālija Baškirova, 28.07.2010. 10:25

Turpinot tradīcijas, 29. jūlijā pulksten 11. 00 restorānā „Vairāk saules" tirdzniecības centrs „Domina" jau četrpadsmito reizi aicina topošās māmiņas pozitīvā gaisotnē piedalīties izglītojošā seminārā „Gaidību 4dienas". Arī šoreiz nozares speciālisti bez maksas sniegs jaunas un praktiskas zināšanas par grūtniecības laiku - vienu no sievietes skaistākajiem dzīves posmiem.

Dažkārt jaunajām māmiņām papildu uztraukumu rada vizuālās ķermeņa pārvērtības. Lai arī visi zina, ka sievietes grūtniecības laikā pieņemas svarā, tomēr sekot sava attēla pārmaiņām spogulī ir grūtāk, nekā vērot citas sievietes grūtniecību. Tādēļ jūlija tikšanās reizē „4.Dimensijas" sejas kopšanas speciāliste Ilze Actiņa pastāstīs, kā pēc dzemdībām pašas spēkiem atgūt labu ādas un figūras izskatu.

Ūdens aerobika ir viena no retajām fiziskajām aktivitātēm, ar ko nodarboties tieši grūtniecības laikā, jo tā ir saudzīga gan pret topošo māmiņu, gan mazuli. Lai „Gaidību 4dienas" apmeklētājas uzzinātu vairāk par ūdens aerobikas ietekmi un nepieciešamību, seminārā piedalīsies vairākkārtējā Latvijas čempione peldēšanā un ūdens aerobikas trenere Gunta Meldere.

„Gaidību 4dienas" apmeklētājas varēs uzzināt arī par ķermeņa sagatavošanu dzemdībām un elpošanas un atslābināšanās tehnikas apguvi. Dūla Katrīna Puriņa pastāstīs, kas ir dūlas, ar ko viņas nodarbojas un kāda ir viņu nozīme un iespējamā palīdzība māmiņām gaidībās. Savukārt sertificētais plastikas ķirurgs Jānis Ģīlis semināra dalībnieces iepazīstinās ar neglītas ķeizargrieziena rētas un ķermeņa formas korekcijas iespējām pēc grūtniecības.

Jau domājot par tālāku nākotnes posmu pēc bērniņa nākšanas pasaulē, māmiņām būs iespēja uzzināt par mazulim un dabai draudzīgām lietām - organiskās kokvilnas autiņbiksītēm un saišu autiņiem. Bet par bērna patstāvības veicināšanu pastāstīs sertificēts bērnu ārsts Dr. Artis Žeigurs.

Papildus 29. jūlijā līdz pulksten 16.00 t/c „Domina" grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces topošās māmiņas varēs iegādāties ar īpašām atlaidēm, kā arī izmantot speciālos piedāvājumus. Tāpat viņas varēs sagatavot un t/c „Domina" bērnu preču veikalu pārziņā nodot savu raudzību dāvanu vēlmju sarakstu, kas ļaus radiem un draugiem nekļūdīgi uzzināt, kādas veltes jaundzimušajam sarūpēt.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV