Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Sky&More" meklē ātrāko skrējēju augstpapēžu kurpēs

Zane Rudoviča, 30.07.2010. 11:02

Svinot vasaru un atlaižu laiku, iepirkšanās centrs „Sky&More" aicina sievietes demonstrēt vienlaikus savu sievišķību un sportiskumu, 5. augustā plkst.19:00 parādot, cik veikli viņas spēj pārvietoties augstpapēžu kurpēs. Piedaloties skrējienā, daiļā dzimuma pārstāves savā īpašumā varēs iegūt kārotos apavus no īstermiņa veikala „STILETTO pop-up outlet".

Skrējienā augstpapēžu kurpēs var piedalīties ikviena sieviete, kas uz sacensībām ieradīsies kurpēs, kuru papēžu augstums ir vismaz 9 centimetri. Turklāt dāmām uz sacensībām jātērpjas svārkos vai kleitā. Tā, kura 30 metrus garo distanci veiks visātrāk, savā īpašumā iegūs pašas izvēlētas kurpes no veikala „STILETTO pop-up outlet". Pārsteiguma balvas un dāvanu kartes no i/c „Sky&More" iegūs arī elegantākā un atraktīvākā skrējēja.

Ikviena sieviete, kura vēlas tikt pie jaunām kurpēm un piedalīties skrējienā, aicināta līdz 4.augusta plkst. 24:00 nosūtīt pieteikumu uz elektroniskā pasta adresi prese@sky.lv. Vēstulē jānorāda vārds, uzvārds un kontakttālrunis. Pirmās 15 sievietes, kuras pieteiksies dalībai konkursā, iegūs dāvanu kartes no i/c „Sky&More".

Īstermiņa apavu veikals „STILETTO pop-up outlet" iepirkšanās centrā „Sky&More" būs atvērts tikai līdz 15.augustam, piedāvājot Latvijas modes dāmām iegādāties pasaulē iemīļotu zīmolu apavus par ļoti zemām cenām. No 5.augusta veikals uzsāks īpašu akciju, pēdējos apavu pārus piedāvājot ar 75-85% atlaidi.

„STILETTO pop-up outlet" veikalā būs pieejami sieviešu apavu zīmolu „Lella Baldi", „Kate" un „Qxtra" modeļi no iepriekšējās vasaras sezonas. Apavu sākotnējās cenas ir 139.00-199.00 LVL, bet īstermiņa veikalā tās būs iespējams iegādāties, sākot no 29.00 līdz 45.00 LVL.

Ar visu īstermiņa veikalā pieejamo kolekciju iespējams iepazīties speciāli izveidotā mājas lapā http://stilettoshoeoutlet.blogspot.com, kur ik dienas tiks sniegta aktuālā informācija par pieejamajiem apavu modeļiem un izmēriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV