Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Veikalu tīkls „Terranova" atvērs Baltijā pirmo smaržīgo veikalu

Inese Ļebedeva, 02.08.2010. 16:46

6.augustā vienā no iecienītākajiem tirdzniecības parkiem „Alfa" durvis vērs jau 4 itāļu zīmola apģērbu un aksesuāru veikals „Terranova" Latvijā. Šis veikals būs pirmais „Terranova" jaunā koncepta un dizaina veikals, kas izcelsies ar īpašu, līdz šim Baltijā pirmo reizi sastopamu tehnoloģiju, kas veikalā izplatīs īpašu smaržu aromātu.

Jaunais veikals ar kopējo platību 250 m2 saviem pircējiem piedāvās sieviešu apģērbu un aksesuāru kolekcijas par pircējiem ļoti pievilcīgām cenām. „Mēs joprojām turamies pie sava sākotnējā koncepta – stilīgi apģērbi un aksesuāri no Itālijas par draudzīgām cenām. Taču vēlamies iet uz priekšu un piedāvāt arvien augstāka līmeņa apkalpošanas servisu, mūsdienīgāku veikala vidi un jaunas iepirkšanās sajūtas ikvienam mūsu klientiem," stāsta SIA "Profester Invest" vadītāja Inese Ļebedeva, piebilstot, ka Eiropā ir jau vairāki šādi jaunā dizaina koncepta „Terranova" veikali, bet Baltijā tas būs pirmais.

Veikalā tiks uzstādīta iekārta, kas rūpēsies par ziedu aromāta izplatīšanu veikalā. Aromāts veikalā būs minimāli jūtams, lai padarītu iepirkšanos patīkamu, bet tajā pat laikā neapniktu un neaizbaidītu klientus. Pirmajā mēnesī jaunā veikala apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi un dāvanas.

„Esam priecīgi, ka par spīti vispārējiem ekonomiskajiem apstākļiem, joprojām esam finansiāli stabili un varam attīstīties, atverot jaunus veikalus, radot papildu darba vietas un arvien vairāk cilvēkus iepazīstinot ar „Terranova" zīmolu," komentē uzņēmuma vadītāja Inese Ļebedeva. Uzņēmuma apgrozījums nav krities, kas liecina par esošo klientu lojalitāti un jauniem klientiem, kas izvēlas stilīgu apģērbu par ļoti saprātīgām cenām.

Visā pasaulē ir vairāk kā 500 „Terranova" veikali 36 pasaules valstīs, kas piedāvā saviem klientiem itāļu zīmolu gan sieviešu, gan vīriešu, gan bērnu apģērbus un aksesuārus par saprātīgām cenām. Latvijā šobrīd ir 3 veikali: Rīgā, Vaļņu ielā 19, t/c "Origo", Liepājā Zivju ielā 4/6. „Terranova" veikali pieder SIA "Profester Invest", kas ir dibināts 2003. gadā. Pirmais „Terranova" veikals tika atvērts 2003.gada t/c „Origo".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV