Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pēc senlietām uz Andrejsalu

andrejsala.lv, 03.08.2010. 09:32

Andrejsalu papildinājis kāds patīkams jaunums – šovasar te durvis vēris jauns, Rīgā lielākais antīko mēbeļu un interjera priekšmetu veikals Viss antīkais. Tas atrodas Andrejostas ielā 4, bijušajā Mehāniskajā cehā (ieeja – no pagalma puses, līdzās mākslas studijai Peahen). Lai gan pašā pilsētas centrā, mūžīgi nerimstošās burzmas ieskauts, veikalam Viss antīkais ir izdevies radīt savu miera ostu piedāvātā sortimenta baudītājiem un pazinējiem.
Pēc senlietām uz Andrejsalu

Katram, kas pārkāpj veikala slieksni, ir iespēja ieelpot un izbaudīt jaukāko daļu senatnes, ielūkoties senus noslēpumus glabājošos spoguļos, atvilkt elpu uz mīkstas sofas zem bronzā tērptas lustras un skaitīt tagadnes laiku līdz ar pagājušā gadsimta sākuma pulksteņiem. Un, protams, veldzēties latviešu klasiķu Vintera, Skulmes, Zviedra un Rožlapas radītajās gleznās.

Iziet no veikala tukšām rokām ir samērā grūti. Ikviens šeit atradīs savai gaumei un vēlmēm atbilstošu senlietu. Ja nu tomēr tīkotā prece veikalā neatrodas, tā darbinieki pieņems pasūtījumu un gādās, lai tā nonāktu īstajās rokās īstajā laikā. Lai vai cik pārsteidzoši, laika zobs nav skāris cenas, un tās apmierinās katru un ikvienu. Arī suvenīru klāsts iepriecina un veldzē acis.

Veikals Viss antīkais ir tikko sācis savu darbu un tā mērķis ir saglabāt tās mūžīgās, nezūdošās vērtības, kas mums visiem ir būtiskas un nozīmīgas. Un jaukākais, – ikvienam ir iespēja kaut nelielu daļiņu šo vērtību nogādāt savās mājās.

Veikals ir atvērts darbdienās no pulksten 11 līdz 18 un sestdienās no 11 līdz 15 (svētdienās slēgts).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV