Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Accenta samazina cenas!

Accenta, 04.08.2010. 14:41

Accenta samazina cenas visām standarta dzīvokļu sērijas virtuves iekārtām. Virtuvju cenas tiek samazinātas par - 25 %.
Accenta samazina cenas!

Standarta sērijas dzīvokļu virtuves ir veidotas vadoties pēc virtuves telpas izmēriem, kas ir attiecīgās sērijas dzīvoklī.

Piedāvājumā ir virtuves iekārtas 104. , 119. , 467., 602. un 103. sērijas dzīvokļiem.

Katram standarta sērijas dzīvoklim Accenta dizaineri ir izstrādājuši piedāvājumu no četriem virtuvju variantiem, kuri savā starpā atsķirās ar piedāvāto materiālu veidiem un cenām. Jums atliek tiek izvēlēties virtuves iekārtas dizainu no piedāvājumu klāsta, sakomplektēt, pašam vai pie Accenta konsultantiem, sev tīkamāko virtuves materiālu kombināciju un pasūtīt to.

Piedāvājuma klāstā ir virtuves mēbeles ar fasādēm no lamināta, masīvkoka, akrila un stikla. Izejmateriāli ir augstas kvalitātes un tiek piegādāti no Rietumeiropas un Skandināvijas kompānijām Egger, Blum, Furnipart u.c.

Standarta sērijas dzīvokļu virtuves iekārtas Jūs varat pasūtīt http://www.accenta.lv/ mājas lapā, vai pie Accenta konsultantiem salonā „Spice Home" Rīgā Lielirbes ielā 29, vai tirdzniecības centros K-Rauta Rīgā, Jelgavā un Liepājā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV