Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Noskaidrota ātrākā skrējēja augstpapēžu kurpēs

Zane Rudoviča, 06.08.2010. 11:53

5.augusta vakarā iepirkšanās centrā "Sky&More" pulcējās vairāk nekā trīsdesmit drosmīgu dāmu, kuras demonstrēja veiklību un ātrumu, skrienot augstpapēžu kurpēs. Dalībnieces sacentās, kura ātrāk veiks 20 metrus garo distanci un balvā iegūs pašas izvēlētas kurpītes no īstermiņa veikala "STILETTO pop-up outlet".
Noskaidrota ātrākā skrējēja augstpapēžu kurpēs

Galerijas:

Skrējienā augstpapēžu kurpēs piedalījās sievietes, kuru kurpju papēžu augstums bija vismaz 9 centimetri, taču dāmas bija gana drosmīgas, lai sacensībās piedalītos arī ar apaviem uz krietni augstākiem papēžiem. I/c "Sky&More" rīkotajās sacensībās drosmīgākās skrējējas kurpju papēži bija 13 centimetrus augsti.

Visātrāko rezultātu skrējienā uzrādīja Evita Bizune, kura distanci veica uz 11 centimetrus augstiem papēžiem un mājup devās ar jaunām kurpēm. Uzvarētāja atzina, ka arī ikdienā pārvietojas uz augstiem papēžiem, taču sacensībām speciāli neesot gatavojusies.

Veikala "STILETTO pop-up outlet" vadītāja Kristīne Anškina vēlējās izteikt īpašu pateicību, pasniedzot pārsteiguma balvas Signei Gaigaliņai par viselegantāko piezemēšanos un Kristīnei Mavļinai par atraktīvu sniegumu, skrējienā sacenšoties ar stiprā dzimuma pārstāvi.

Vienlaikus ar ātrākās skrējējas noteikšanu īstermiņa apavu veikals uzsāka plānoto veikala slēgšanas izpārdošanu, visus apavu pārus piedāvājot ar 75-85% atlaidi. Īstermiņa apavu veikals "STILETTO pop-up outlet" iepirkšanās centrā "Sky&More" būs atvērts tikai līdz 15.augustam, piedāvājot Latvijas modes dāmām iegādāties pasaulē iemīļotu zīmolu apavus par ļoti zemām cenām.

"STILETTO pop-up outlet" veikalā ir pieejami sieviešu apavu zīmolu "Lella Baldi", "Kate" un "Qxtra" modeļi no iepriekšējās vasaras sezonas. Apavu sākotnējās cenas ir 139.00-199.00 LVL, bet īstermiņa veikalā tās iespējams iegādāties, sākot no 29.00 līdz 45.00 LVL.

Ar visu īstermiņa veikalā pieejamo kolekciju iespējams iepazīties speciāli izveidotā mājas lapā http://stilettoshoeoutlet.blogspot.com, kur ik dienu tiks sniegta aktuālā informācija par pieejamajiem apavu modeļiem un izmēriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV