Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tiks prezentēta "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata"

Apgāda "Jumava" Reklāmas un sabiedrisko attiecību nodaļa, 10.08.2010. 15:43

Apgāds "Jumava" un autore Dita Lase ielūdz uz grāmatas "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" prezentāciju , kas notiks 11. augustā plkst. 16.00 Jumavas grāmatnīcā Dzirnavu ielā 73.
Tiks prezentēta "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata"

Prezentācijā piedalīsies Jogas skolotājs, Jogas meistara Sw. Amrit Mahamedha skolnieks Trika Jogas tradīcijā un Latvijas Jogas skolas dibinātājs Arnis Siliņš, grāmatas autore veģetāra dzīvesveida veicinātāja Dita Lase, kas izvēlas veģetāru dzīvesveidu jau 12 gadus un ir ar lielu pieredzi un talantu pavārmākslā. D. Lase pasniedz arī veģetārās pavārmākslas nodarbības, ko apmeklē gan sabiedrībā pazīstami, gan ne tik zināmi cilvēki, kas vēlas iegūt praktiskas zināšanas, ko pielietot savā ikdienā.

Pasākuma laikā Arnis Siliņš iepazīstinās interesentus ar veģetārisma pamatprincipiem un filozofiju, tā plusiem un mīnusiem, turpretī grāmatas autore demonstrēs viegli pagatavojamas, veselīgas receptes, kuras pasākuma dalībniekiem būs iespēja nogaršot.

Grāmata galvenokārt veltīta veģetāriešiem iesācējiem un visiem zinātkārajiem, kas meklē atbildi uz jautājumu: ko lai ēd, ja atsakās no gaļas, zivīm un olām? Tā noderēs arī tiem, kas interesējas par praktisku garšvielu pielietošanu un mīl izmēģināt jaunas, interesantas receptes.
Visas receptes ir pārbaudītas praksē – garšīgas un mājas apstākļos viegli pagatavojamas. Tajās minētie produkti nopērkami tepat Latvijas veikalos, taču šīs receptes dod iespēju nogaršot labi zināmos produktus – graudus un putraimus, dārzeņus, pākšaugus u.c. - jaunās, neparastās variācijās. Grāmatā parādīti arī recepšu gatavošanas principi - to apgūstot, Jūs paši varēsiet radīt bezgalīgu daudzumu jaunu, pašu gatavotu ēdienu, un izveidot sabalansētu, daudzveidīgu, garšīgu un sātīgu ēdienkarti ikdienai, vai uzklāt veģetāru svētku galdu.

Šī ir pavārgrāmata veģetāram dzīvesveidam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV