Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

TrendExpress gatavojas Trako apavu skrējienam

Līga Andžāne, 12.08.2010. 12:03

Ikvienam no mums ir mīļākie apavi, kuros jūtamies labi, nēsājot ikdienā, ērti – sportojot vai atpūšoties brīvā dabā, un skaisti – uzpošoties ballītei. Lai mīļākie apavi iegūtu jaunus, stilīgus draugus, aujiet tos kājās un 11. septembrī piedalieties apavu veikala TrendExpress rīkotajā Trako apavu skrējienā tirdzniecības centrā Spice.
TrendExpress gatavojas Trako apavu skrējienam

Trako apavu skrējienā var piedalīties ikviens, kurš saņēmis skrējiena dalības karti kādā no TrendExpress veikaliem t/c Alfa, Domina vai Spice. Skrējiena dalības karte tiks piešķirta visiem pircējiem, kuri iepirksies TrendExpress veikalos no 12. augusta līdz 11. septembrim, neatkarīgi no pirkuma summas. Sacensību ietvaros notiks atsevišķi skrējieni vīriešiem un sievietēm. Dalībniekiem tikai atliek izvēlēties jebkurus sev ērtus TrendExpress apavus skriešanai – krosenes, pludmales čības, augstpapēžu kurpes, zābakus u.c. Precīzi skrējiena noteikumi tiks paziņoti pasākuma norises laikā.

Skrējiena starts notiks plkst.12.00 pie TrendExpress veikala t/c Spice 2. stāvā. Dalībnieku reģistrācija – no plkst.11.30. Reģistrējoties skrējienam, dalībniekam jāapmaina skrējiena dalības karte pret Trako apavu skrējiena dalības kārtas numuru.
Vispirms skrējiena dalībnieki veiks kvalifikācijas skrējienus, sekojot tiesnešu un pasākuma vadītāja Māra Grigaļa norādījumiem. Labāko desmit kvalifikācijas skrējiena rezultātu uzrādītāji iegūs tiesības piedalīties pusfinālā un finālā.

Trako apavu skrējiena balvas uzvarētājiem:
1. vieta – četri apavu pāri no TrendExpress
2. vieta – divi apavu pāri no TrendExpress
3. vieta – viens apavu pāris no TrendExpress

Dalībnieki, kas fināla skrējienā ierindosies no ceturtās līdz desmitajai vietai, iegūs TrendExpress dāvanu karti 10 latu vērtībā. Laimētos apavus jāizvēlas līdz 2011. gada 30. septembrim vienā vai vairākās reizēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV